Ontdek meer

 

Vergaderen Roermond: TheaterHotel De Oranjerie

Congres- en vergaderaccommodatie

De Oranjerie Roermond is een flexibele partner bij de organisatie van uw bijeenkomst, of het nu gaat om een omvangrijk congres, een drukbezochte bedrijfspresentatie of een kleinschalige vergadering.

Niet alleen zakelijk bent u bij TheaterHotel De Oranjerie aan het goede adres. Feestelijke bijeenkomsten ter gelegenheid van een huwelijk of jubileum groeien eveneens uit tot hoogtepunten tegen het stijlvolle decor van onze warm ingerichte zalen. De Theaterzaal, met ruim 750 gerieflijke zitplaatsen, voldoet aan alle eisen voor een professionele organisatie van een symposium of congres. Onze capaciteit reikt ver. In combinatie met onze overige zalen hebben wij meermaals de organisatie voor grootschalige evenementen met 1.500 personen tot een onvergetelijk succes gemaakt. Onze 102 luxueuze hotelkamers en suites, die volledig tegemoet komen aan de hedendaagse wensen, bieden de gelegenheid uw bijeenkomst middels een overnachting comfortabel te verlengen dan wel af te sluiten.

Contactgegevens

Zalenverhuur Roermond: TheaterHotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12-16
6041 JA ROERMOND
Nederland
0475 391 491

Faciliteiten

Lid VVV
ja

Ook op deze locatie

Theaterhotel de Oranjerie

Hotel Roermond: TheaterHotel De Oranjerie

Met 102 hotelkamers en suites is TheaterHotel De Oranjerie te Roermond , de ideale uitvalbasis voor zowel de business als de leisure gast. Met het greenkey certifikaat "goud" is het hotel ook zeer duurzaam te noemen.

Brasserie L'Orange

Restaurant Roermond: TheaterHotel De Oranjerie - Brasserie L'Orange

Het restaurant van TheaterHotel De Oranjerie, te Roermond, waar u de sfeer en Limburgse gastvrijheid heerlijk kunt ervaren.

Theaterhotel de Oranjerie

TheaterHotel De Oranjerie

De onze theaterzaal zijn per theaterseizoen zo'n 100 professionele voorstellingen te zien.