Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis

Congres- en vergaderaccommodatie

Congres- en vergaderaccommodatie.

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen. Op de zolder is nog een boardroom gecreëerd, De Kracht voor 12 personen en een grote vergaderruimte De Ontsnapping, geschikt voor 28 personen. De Kracht en De Ontsnapping zijn beide gekenmerkt door een indrukwekkend balkenplafond en hebben een aparte zithoek en graffiti in de zaal. Tevens is voor De Kracht en De Ontsnapping een break-out room gecreëerd om even de benen te strekken en een heerlijk kopje Nespresso koffie of een glaasje fris te nemen.

Alle zalen zijn voorzien van alle technische snufjes zoals tv-schermen, flip-over, automatische verduistering en airconditioning. Voor meerdaagse vergaderingen is Het Arresthuis een uitstekende uitvalbasis. Hier kunt u vergaderen en overnachten perfect combineren.

Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis
Pollartstraat 7
6041 GC ROERMOND

Lid VVV

Ook op deze locatie

Restaurant Roermond : Damianz

Restaurant Damianz in Hotel het Arresthuis was de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam.

Het Arresthuis

Hotel Roermond e.o : Het Arresthuis

De voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. Het duurzame hotel is trots op zijn Green key certifikaat "goud".

Arresthuis

High Tea Roermond : Hotel het Arresthuis

Elke dag heeft u de mogelijkheid om te genieten van onze High Tea. In Hotel het Arresthuis Roermond.

Het Arresthuis

Hotel het Arresthuis

Wij bieden een leuke rondleiding aan gegeven door een van onze medewerkers door Het Arresthuis.