Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Congres- en vergaderaccommodatie

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Netwerken in mediterraanse sferen, met uitzicht over het water. Sfeervol en verrassend. Inspirerend en veelzijdig. Geschikt voor ieder zakelijk evenement. En dat midden in Limburg.
Wanneer u Beachclub Degreez, gelegen aan het heldere water, midden in het prachtig witte zand ziet liggen, zult u verrast zijn door de unieke en prachtige uitstraling van dé eventlocatie in Midden Limburg. Door het gebruik van natuurlijke materialen in mediterrane sfeer is deze locatie in het prachtige landschap uniek. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van uw bedrijfsevent en privébijeenkomst geheel naar uw eigen wens, door ons verzorgd. En dit alles in combinatie met alle mogelijkheden dat Fun Beach Event & Leisurepark u te bieden heeft.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL

Altijd open
Toelichting: 365 dagen per jaar op reservering geopend. Beachclub Degreez is een besloten eventlocatie en kent geen vaste openingstijden.

Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
Internetverbinding
vrij beschikbaar
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Zwembad
Natuurwater
reserveren verplicht
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.