Ontdek meer

 

Van Kessel Yachting

Watersport

Door zijn jarenlange ervaring heeft van Kessel Yachting bijzondere deskundigheid en expertise opgebouwd op het gebied van pleziervaartuigen, zeilschepen en motorjachten.

Of het nu gaat om refits/schilderwerkzaamheden, nieuwbouw, constructie-aanpassingen, stroomvoorzieningen, het inbouwen van boeg/hekschroeven, complete refits of een periodieke onderhoudsbeurt aan uw motor. Van Kessel Yachting biedt de volledige service.

Van Kessel Yachting heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld als deskundig, betrouwbaar en "meedenkend" verkoper van uw schip. Wij zijn trots op onze aansprekende verkoop-resultaten.
Het bedrijf beschikt over zo'n 2500 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte voor winterstalling. In deze mooie, brandschone en verwarmde stallinghallen kunnen klanten die prijs stellen op een perfecte omgeving, hun kostbare bezit vorstvrij overwinteren. Daarnaast beschikken wij nog over een verhard en veilig omheind buitenterrein van 3500 m2, dat bedoeld is als buitenwinterstalling.

Naast deze veelzijdige diensten en activiteiten kan Van Kessel Yachting natuurlijk ook alle benodigde materialen en producten leveren voor de watersport. Zo zijn wij exclusief dealer van Semco. Toonaangevend voor het reinigen en conserveren van teak(dekken).

Van Kessel Yachting heeft contact met alle bekende leveranciers en groothandels op watersportgebied. Kwaliteit, netheid, vakkundigheid, veelzijdigheid en optimale service. Dat zijn de kernwoorden die van Kessel Yachting een trouwe en duurzame klantenkring hebben opgeleverd. U bent van harte welkom voor een rondleiding. Of voor een verhelderend gesprek. Belt u even vooraf? De koffie staat klaar.

Contactgegevens

Van Kessel Yachting
Waage Naak 17
6019 AA WESSEM
Nederland
0475 561 881

Openingstijden

Ma-vr: 08:30 - 18:00 uur,
za: 08:30 - 15:00 uur.

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Lid VVV
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Betaald parkeren
nee