Ontdek meer

 

Vakantiepark Weerterbergen

Congres- en vergaderaccommodatie

Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiente vergadering.

Voor een totaal pakket kiest u voor een van de arrangementen die Weerterbergen speciaal voor u heeft samengesteld. Bijzonder aan ons park zijn de ruime Familievilla’s. Waar men van 10 tot 24 personen kan in logeren. Wie met zijn bedrijf, vriendengroep, vereniging of familie een weekend, midweek of week weg wil, kan hier terecht.

Weerterbergen telt drie zalen die apart en gecombineerd te huur zijn voor uw vergaderbijeenkomst. De zalen zijn zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops en bedrijfsfeesten. Alle zalen beschikken standaard over:
Flip over
Scherm
Meerdere stopcontacten
Gratis draadloos internet
Daglicht

Contactgegevens

Vakantiepark Weerterbergen
Trancheeweg 7
6002 ST WEERT
Nederland
0495 584 777

Faciliteiten

Lid VVV
ja

Ook op deze locatie

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Rond het hart van Weerterbergen ''het centrumplein'', bevinden zich het Subtropisch Zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

KORTING LIMBURGCARD: EU 1,00 korting op de reguliere entreeprijzen bij zwemparadijs Weerterbergen