Ontdek meer

 

Vakantiepark Weerterbergen

Bowlingbaan

Rond het hart van Weerterbergen 'het centrumplein', bevinden zich het Subtropisch zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

De comfortabele bungalows zijn gebouwd rondom de grachten van een groot ven of liggen verspreid in de bosrijke natuur. De 10- t/m 24 persoons familievilla’s zijn uitstekend geschikt voor een familiefeest, reünie of een weekendje weg met vrienden.
 
Op de Weerterbergen bevindt zich een vakantiedialyse centrum. Onbezorgd, maar met volop medische zorg op vakantie gaan.
 
Het wordt steeds lastiger om een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren. Als u voor de kinderen zorgt, dan zorgen wij voor de rest.
 
Een jubileum, babyborrel, communiefeest, trouwerij, koffietafel, receptie, themafeest, vergadering of cursus. Geef ons een reden voor een feestje en wij komen met een feestelijk concept voor elk budget.
 
Tot ziens op vakantie park Weerterbergen!

Openingstijden

Altijd open.

Faciliteiten

Lid VVV
ja
Zwembad
Overdekt

Ook op deze locatie

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Rond het hart van Weerterbergen ''het centrumplein'', bevinden zich het Subtropisch Zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Weerterbergen biedt u de grenzeloze gastvrijheid van een vakantiepark gecombineerd met alle benodigde faciliteiten voor een efficiente vergadering.

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

KORTING LIMBURGCARD: EU 1,00 korting op de reguliere entreeprijzen bij zwemparadijs Weerterbergen