Ontdek meer

 

TOFF eten & drinken

Restaurant, Buitenterras

Op een van de mooiste locaties van Roermond, aan een prachtig authentiek pleintje, gelegen tussen Roer en Maas, in de Voorstad, vind u restaurant "TOFF eten & drinken'.

De Voorstad bestond al in de 14e eeuw en was een belangrijke schakel in de verbinding tussen noord en zuid. De Voorstad ligt vlak bij de monding van de Roer in de Maas, daar waar Roermond ontstond. Soms omschreven als 'over de brug'. De Voorstad St. Jacob was altijd een kleine gemeenschap die tegen het eind van de veertiende eeuw uit enkele tientallen huizen bestond. Dit aantal is in de loop der eeuwen maar langzaam gegroeid, hierdoor is de authentieke sfeer bewaard gebleven. Het is dan ook beslist de moeite waard om vanuit de mooie historische Roermondse binnenstad, de Steenen Brug over te steken!

Daar aan de Voorstad St. Jacob 32, vind u (sinds 1 april 2012) een modern restaurant TOFF eten & drinken van chefkok Nico Parren en gastheer Clim Machelessen.

Het restaurant heeft een warme moderne inrichting die in harmonie is met zijn omgeving.

Het pand waarin het restaurant is gevestigd, stond bekend als een plek waar je elkaar in een aangename ambiance en ongedwongen sfeer kon ontmoeten en waar je je direct thuis voelde. Het huiskameridee. Nico en Clim willen die tijd weer terugbrengen door hun filosofie in de praktijk te brengen. Dat is onvoorwaardelijke kwaliteit-prijsverhouding, alle vrijheid voor de gast in keuze. Voor alleen een drankje of kop koffie is ook iedereen welkom. Kortom de vrijheid die je ontmoet in een Frans vissersdorpje: je schuift aan en je bent welkom. Toff biedt daarom een intieme sfeer, zowel in het restaurant als in het overdekte en zo nodig verwarmde terras.

Als het weer het toelaat, is ook het terras op het authentieke pleintje voor het restaurant open, waar het dan heerlijk toeven is. Op het mooie terras onder de ruisende bomen kan men dan ook ongestoord genieten van een drankje. De jeu de boules baan waar men gebruik van kan maken geven de omgeving een Zuid-Europees karakter.

Contactgegevens

TOFF eten & drinken
Voorstad Sint Jacob 32
6041 LM ROERMOND
Nederland
0475 218 470

Openingstijden

Ma, di: 17:00 uur,
do-zo: 17:00 uur,
Toelichting: Keuken is geopend vanaf 17.00.

Faciliteiten

Kinderstoel
ja
Aantal couverts
30
Terras
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
nee
Eigen parkeerterrein
nee
Lid VVV
ja
Acceptant Nationale Dinercheque
nee
Hoofdgerecht vanaf
15.00
ITS geclassificeerd
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Type eetgelegenheid
eetcafé
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels