Ontdek meer

 

Terras Venray e.o.: Cafe-Restaurant 't Pelgrimshuis

Buitenterras

In het pelgrimsoord Smakt bevindt zich Cafe Restaurant 't Pelgrimshuis. De naam van het restaurant geeft al direct de nauwe verbondenheid aan met de bedevaart. Sinds 1910, het jaar van vestiging van het bedrijf, heeft zich het huidige restaurant ontwikkeld. Specialiteiten van het restaurant zijn streekgerechten en gerechten uit grootmoeders tijd.

Het restaurant betrekt de producten van kwaliteitsbedrijven uit de directe omgeving en geven uw avond uit een extra tintje. De menu’s wisselen per seizoen (4 x per jaar), zodat gerechten het best tot hun recht komen. Laat uzelf verrassen door de smaak van de streek en de nostalgie van toen.

In ’t Pelgrimshuis kunt u terecht voor allerlei gastvrije en gastronomische gelegenheden. Het is een sfeervolle accommodatie met diverse zalen. Er zijn mogelijkheden voor diners, lunches, warme en koude buffetten. In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor lunches en diners. Specialiteiten zijn streekgerechten en gerechten uit grootmoeders tijd. Tevens kunt u voor een kopje koffie of een goed verzorgd glaasje terecht in het gezellige café of op het ruime terras.

Contactgegevens

Terras Venray e.o.: Café-Restaurant 't Pelgrimshuis
St. Jozeflaan 52
5817 AD SMAKT
Nederland
0478 636 228

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 00:45 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Kinderspeelhoek
ja
Maximale capaciteit
250 personen
Terras
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets
ja