Ontdek meer

 

Terras aan de Maas : 't Veerhuis Wessem

Buitenterras

Bij het terras aan de Maas: 'T Veerhuis Wessem staat , beleving staat centraal.

Dichter bij de Maas kun je op een terras aan de Maas nauwelijks komen. Precies waar vroeger het pont overstak, tot de Maasbrug er kwam in 1963. Prachtig uitzicht. Trefpunt voor fietser, wandelaars, dorpelingen én liefhebbers van speciaalbieren.

't Veerhuis is een plek waar je altijd terecht kunt. Met een zomerkaart die reikt van ontbijt tot aan snelle avondkaart en openingstijden van 10:00 in de ochtend tot in de late uurtjes. Een perfect centraal gelegen locatie langs fiets- en wandelroutes. Een plek met meer dan 120 speciaalbieren, waarvan maar liefst 17 van de tap. Een plek waar ambachtelijk schepijs van ijsboerderij Leijten te krijgen is. Een plek waar je van zwoele zomeravonden kunt genieten, en tijdens warme dagen perfect kunt uitwaaien!

Omgeving

VOOR EEN ONVERGETELIJKE EN BIJZONDERE MEETING

't Veerhuis is een makkelijk bereikbare plaats om samen met een zakenrelatie iets te eten. Ook kun je bij ons terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt bij 't Veerhuis gratis voor de deur parkeren en je kunt gebruikmaken van gratis WIFI.

Restaurant langs de A2 en A73

Zoek je een restaurant voor een zakelijk overleg in midden Limburg? Dan is 't Veerhuis een ideale locatie voor jou. Het restaurant is gelegen vlak langs de snelwegen de A2 en A73. Een prima locatie dus om samen met een zakenrelatie of zakenpartner af te spreken.

't Veerhuis is vanuit Maastricht binnen 30 minuten te bereiken. Vanuit Eindhoven ben je er ook binnen 30 minuten. '

Contactgegevens

Terras aan de Maas : 't Veerhuis Wessem
Polstraat 1
6019 BL WESSEM
Nederland
06 28207079

Openingstijden

Di 1 mei 2018 t/m ma 1 oktober 2018
ma: 10:00 - 00:00 uur,
wo, do: 10:00 - 00:00 uur,
vr, za: 10:00 - 02:00 uur,
zo: 10:00 - 00:00 uur,
ma 1 oktober 2018 t/m wo 1 mei 2019
wo-vr: 16:30 - 00:00 uur,
za, zo: 11:00 - 00:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Terras
ja
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Betaalmogelijkheden
Contant
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen

Ook op deze locatie

Cafe- Restaurant 't Veerhuis Wessem

Cafe- Restaurant 't Veerhuis Wessem

Een avond lekker lang tafelen.In Cafe-Restaurant 't Veerhuis Wessem, vlak aan de Maas, kun je heerlijk, bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaalbieren.

Boot Huren : Veerhuis Wessem

Boot Huren : Veerhuis Wessem

Bij het Veerhuis Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. BELEEF DE MAASPLASSEN NOG INTENSER met sloepverhuur Cafe-restaurant 't Veerhuis, een prachtige en unieke locatie aan het water. Een terras zoals er maar weinig te vinden zijn, zo dicht aan het water. Graag willen we jullie de kans bieden om de mooie Maasplassen van Limburg nog intenser te beleven. Hiervoor hebben we een aantal prachtige sloepen aangeschaft. Zo kun je niet alleen genieten op ons zwevende Maasterras of ons culinaire restaurant, maar kun je de Maasplassen ook vanaf het water beleven. Ben je nog wat onw