Ontdek meer

 

Teambuilding arrangement sailcenter Limburg

Arrangement

Een groepsuitstap waarbij persoonlijke ontwikkeling en teambuilding centraal staan, dat biedt Sailcenter Limburg! Op het water helpen wij mensen zich verder te ontwikkelen en zorgen we voor een goede samenwerking in teams.

Voor deze teamcoaching zetten wij gespecialiseerde coaches in, die vanuit ervaringsleren iedere deelnermer zijn of haar krachten en vaardigheden laat ontdekken, ontwikkelen en benutten, zodat hij/zij zich krachtiger kan inzetten en er een sterker team ontstaat.

Wij bieden verschillende arrangementen aan, van ontspannen varen in een van onze luxueuze sloepen met schipper, het recreatief zelf zeilen onder leiding van een schipper of geheel zelfstandig of het sportief kajakken, kanovaren, vlot bouwen of een uitdagende roeibootrace. Bespreek uw wensen met ons, wij denken met u mee en zullen een uniek en onvergetelijk programma voor u opstellen.

Ontvangst met koffie en vlaai, ontbijt of lunch, afsluiting met bbq, alles is mogelijk. Ons aanbod is gevarieerd, veelzijdig en voor ieder budget. Groepen groot of klein zijn welkom, ook overnachting is bij ons mogelijk

Dit groepsarrangement wordt op maat gemaakt. Voor informatie en prijzen kunt u contact op nemen met Sailcenter Limburg

Contactgegevens

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640 KINROOI
België

Ook op deze locatie

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Kom ontspannen aan de Maas bij het beste watersportcentrum van Belgisch Limburg!
Sailcenter Limburg beschikt over motor- en zeilboten, sloepen, kano's, waterfietsen en supboards.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

Teambuilding door waterfun bij de watersportorganisatie van Belgisch Limburg! Uw bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest of andere familie gelegenheid wordt gegarandeerd een unieke beleving.

Sailcenter Limburg

Sailcenter Limburg

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op bootverhuur en / of varen met schipper in een zeilboot of motorboot op vertoon van de Limburg Card.

VVV informatiezuil bij receptie Narvik Homeparc Heelderpeel in Heel

VVV I-punt Heel - Narvik HomeParc Heelderpeel

Op de digitale informatiezuil bij de receptie van Narvik Homeparc Heelderpeel in Heel kun je ter plaatse de actuele informatie bekijken over toeristische informatie midden in Limburg. Je vindt er onder andere antwoord op de vraag; welke evenementen zijn er, wat is er te zien en te doen, waar kan ik eten en drinken en waar kan ik overnachten in Midden-Limburg.

HeelderPeel

Narvik HomeParc HeelderPeel

KORTING LIMBURG CARD: Kamperen voor EU 13,00 per nacht op een comfort kampeerplaats

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Zeilles in groepsverband Sailcenter Limburg

Leer zeilen bij een erkende Hiswa, CWO zeilschool met Nederlandse eigenaren!

Narvik Homeparc Heelderpeel

Narvik HomeParc Heelderpeel

Kom tot rust in een schitterende, natuurrijke omgeving. Verblijf in een comfortabel chalet, gezellig kampeerhuisje, riante Villa Dalvik of op de camping.