Ontdek meer

 

Speeltuinen Limburg Roermond/Venlo e.o: Trampoline park XBaze

Speeltuin, Kinderfeestjes

Bij XBAZE Jump Arena Limburg in Reuver tussen Roermond en Venlo in Limburg, brengen we trampolinespringen naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk! Gevestigd in een oude kerk zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke jump-ervaring hebt. De link tussen sport en plezier is ijzersterk bij XBAZE; van evenementen tot trampoline-fitness. Een jump-middag is o.a. de perfecte activiteit voor een kinderfeestje, een evenement of om je conditie weer een boost te geven! Denk aan de perfecte voorbereiding van het Long Course Weekend Holland Beesel.

XBAZE Jump Arena is voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free-runner. XBAZE heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Bij XBAZE vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. De Jumptower wordt je grootste uitdaging of maak een salto in een bak vol schuimblokken. Houdt het langst je evenwicht op de Slackline of battle tegen je vriend op de Interactive Wall.

Bij XBAZE Jump Arena kun je, via het XBAZE-systeem, voor diverse jumpstyles je toegang reserveren. Samen met vrienden een middag freerunnen of jumpen? Dan reserveer je een uurtje (of langer natuurlijk) Jump4Joy! Voor de kleinsten onder ons is er de Little Jump. Ben jij iemand die graag sporten en jumpen wil combineren? Dan kies je natuurlijk voor Jump4Fit… Welke jumpstyle-uitdaging kies jij?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale XBAZE anti-slip sokken. Deze hebben maximaal grip, glijdt je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van XBAZE? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

*GOOD TO KNOW Jumpers moeten minimaal zeven jaar oud zijn (jongere kids kunnen meedoen met Little Jump).

Contactgegevens

Speeltuinen Limburg Roermond/Venlo e.o: Trampoline park XBaze
Pater Claretstraat 2
5953 LC REUVER
Nederland
077 820 0400

Openingstijden

Di: 15:00 - 20:00 uur,
wo: 12:00 - 21:00 uur,
do: 15:00 - 20:00 uur,
vr: 13:00 - 21:00 uur,
za: 10:00 - 20:00 uur,
zo: 10:00 - 18:00 uur,
Toelichting: Tijdens vakantieperiode en op feestdagen is XBAZE ruimer geopend. Meer info op www.xbaze.nl en via onze social media kanalen.

Faciliteiten

Trampoline
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Parkeergelegenheid bussen
ja
Betaalmogelijkheden
Contant