Ontdek meer

 

Speeltuin Venlo / Roermond e.o : Mattel Play! Sevenum.

Speeltuin

FEC Sevenum, oftewel Family Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo / Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd.

Na Liverpool en Dubai, heeft zich een 3e vestiging van Mattel Play! geopend in Sevenum, Noord-Limburg.

Bij Mattel Play! Sevenum staat samen spelen, leren en ontdekken centraal. Laat kinderen kennis maken met hun favoriete TV-helden. Mattel Play! Sevenum bestaat namelijk uit gethematiseerde speelmogelijkheden waar kinderen zich wanen in de werelden van Thomas De Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™ en Angelina Ballerina™. Ook kan er volop gebouwd worden in de Mega™ zones en kan men zich uitleven op rolschaatsen in de Roller Disco.

Het is de ideale wereld om samen te spelen, knutselen en te ontdekken samen je kind! Alles is gericht op leren met plezier en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Mattel Play! stimuleert de creativiteit en verbeelding van jong en oud. Daarnaast bouw je tegelijkertijd aan de allermooiste herinneringen.  

Contactgegevens

Speeltuin Venlo / Roermond e.o : Mattel Play! Sevenum.
Middenpeelweg 7
5975 MZ SEVENUM
Nederland
077 440 3000

Openingstijden

Wo-zo: 09:00 - 18:00 uur.