Ontdek meer

 

Roerdalen en Wassenberg - Fietsroute shoppen en natuur beleven

Fietsroute

Lengte: 48,2 km. De rust van het platteland gecombineerd met de hectische gezelligheid in de stad Roermond. Je kunt genieten van de rust en de ruimte in Nationaal Park regio Meinweg en het shoppen in de historische stad Roermond met het Designer Outlet.

De rust van het platteland gecombineerd met de hectische gezelligheid in de stad Roermond. Je kunt genieten van de rust en de ruimte in Nationaal Park regio Meinweg en het shoppen in de historische stad Roermond met het Designer Outlet.

De route start in Effeld op de Steinkirchener Strasse. Je passeert tijdens de route o.a. de Effelder Waldsee, Schloss Effeld, kasteel Daelenbroeck, de Baseliek in Sint Odiliënberg en de Prins Berhard Molen. Daarbij kom je ook in cultuur en shop stad Roermond, met haar historische en gezellige binnenstad. Bezoek daar ook het grootste Designer Outlet van de Benelux en Duitsland: Het Designer Outlet Roermond, gelegen op slechts 2 fietsminuten van het historische centrum.
Het riviertje de Roer kom je tijdens deze tocht diverse malen tegen. De route volgt knooppunten, zowel aan de Duitse als Nederlandse kant van de grens.

Direct naar deze route op de routeplanner van VVV Midden-Limburg

Contactgegevens

Startlocatie: Roerdalen/Wassenberg - Fietsroute klein geluk
Steinkirchener Strasse 3
D-41849 WASSENBERG-EFFELD
Duitsland

Faciliteiten

Afstand
48.2 km