Ontdek meer

 

Restaurants Roermond: ONE

Restaurant

Restaurant ONE in het Limburgse Roermond is een culinaire ervaring om nooit meer te vergeten. ONE is gehuisvest in een voormalige fabriek aan de Roer, een karakteristiek en authentiek pand met prachtige graffiti aan de binnenkant. Restaurant ONE is de trotse bezitter van een Michelinster.

Het interieur is zowel elegant als stoer. Een liefdescreatie van de hand van Edwin Soumang en Bethany DeLong. Edwin staat aan het roer in de keuken en werd vorig jaar bekroond als winnaar van de internationale talent award 2017.

Samen met zijn internationale team creëert hij steeds weer verrassende gerechten met ingrediënten, recht uit eigen moestuin. De stijl van de keuken is klassiek in de basis met een onverwachte twist en volgt de principes van de ‘New Dutch Cuisine’. Respect voor de natuur en koken volgens de seizoenen staan binnen deze culinaire filosofie centraal.
De culinaire meesterwerkjes uit de keuken worden vergezeld van inspirerende wijnen van over de hele wereld, geselecteerd door Bethany. Zij weet de gerechten van Edwin als geen ander te combineren met mooie wijnen en is verantwoordelijk voor de indrukwekkende wijnkaart.

Bij lekker weer kunnen de gasten genieten van het aangename lounge terras aan de Roer en ook aan de Chef’s Table kan u reserveren voor een onvergetelijke avond.

Restaurant ONE is tot slot een officiële trouwlocatie; het feest van uw dromen, daarvoor moet u bij Restaurant ONE zijn!

Contactgegevens

Restaurants Roermond: ONE
ECI 17
6041 MA ROERMOND
Nederland
0475 600 262

Openingstijden

Wo, do: 17:30 - 00:00 uur,
vr, za: 12:30 - 14:00 en 18:00 - 00:00 uur,
Toelichting: Dinsdag t/m zaterdag lunch: op aanvraag, vanaf 7 personen.
Zondag en maandag op aanvraag vanaf 15 personen.

Faciliteiten

Classificatie in sterren
1
Kinderstoel
nee
Acceptant Nationale Dinercheque
nee
Aantal couverts
40
Driegangenmenu vanaf
49.00
Terras
ja
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
nee
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Eigen parkeerterrein
nee
Lid VVV
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels
Gesproken talenFrans