Ontdek meer

 

Restaurant Roermond e.o :Terras Eetcafe 't Raodhoes

Buitenterras

Vlakbij Roermond aan de oevers van de Maas ligt het dorp Neer. Geniet op het terras , bij 't Raodhoes van lokale hapjes en drankjes op ons fleurige terras in het hartje van Neer! Dit is het ideale start- & eindpunt voor uw wandel- of fietsknooppuntenroute.

Bourgondisch genieten bij ’t Raodhoes! Ons restaurant is een monumentaal gebouw uit 1818, gelegen in het hartje van Neer. In de nabije omgeving bevinden zich veel fiets- en wandelroutes, waardoor het eetcafé perfect fungeert als start- en/of eindpunt van uw route!

Op deze prachtige locatie naast de St. Martinuskerk kunt u prima vertoeven onder het genot van onze lokale producten. We hebben zowel een uitgebreid wijn- als bierassortiment. Onze bieren komen van de Lindeboom Bierbrouwerij, die ons verschillende tap- en speciaal bieren leveren zoals de klassieke Gouverneur Blond, de frisse kersen radler of de goudblonde Gouverneur Tripel! Heeft u een voorkeur voor wijn? Geen probleem! Geniet van onze Hollandse borrelplanken met een fris en fruitige chardonnay of één van onze andere wijnsoorten.

We voeren een regionale keuken met verse producten die met liefde worden bereid in onze keuken. Ons uitgebreide menu zorgt ervoor dat iedereen kan genieten. Bent u in het gezelschap van kinderen, vegetariërs of juist echte vleesliefhebbers, dan is dat geen probleem! Geniet van een malse Hereford biefstuk, of kies voor de hemelse spareribs van Slagerij Rutten. Heeft u juist zin in vis? Ga dan bijvoorbeeld voor onze vis van de dag uit Yrseke, of ons verrukkelijk scampipannetje. Deze gerechten worden natuurlijk geserveerd met lokale groenten van biologische tuinderij ‘De Waog’. Als afsluiter kunt u genieten van een dessert met roomijs van Hoeve Willem III of een verse Peeze koffie compleet!

Een familie etentje of een avond gezelligheid met de collega’s? Grotere gezelschappen zijn bij ons ook van harte welkom! We maken graag een op maat gemaakt menu voor u klaar, of geniet van ons populaire Putjes en Penkes concept!

Contactgegevens

Restaurant Roermond e.o :Terras Eetcafé 't Raodhoes
Kerkplein 2
6086 BK NEER
Nederland
0475 594 068

Openingstijden

Vr 1 juni 2018 t/m za 1 september 2018
di-zo: 11:00 - 21:00 uur,
ma 1 oktober 2018 t/m wo 1 mei 2019
do-zo: 11:00 - 21:00 uur,
Toelichting: Gaat u wandelen, fietsen en u wilt toch gezellig komen lunchen of koffie drinken ondanks dat we gesloten zijn? Geen probleem! U kunt reserveren, minimaal 4 dagen van te voren. Dan zorgen wij dat de deuren voor u zijn geopend! Ook is het in overleg mogelijk om vanaf 10 personen te dineren of vergaderen op een van onze sluitingsdagen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0475-594068 of stuur een mail naar info@eetcafe-raodhoes.nl!.

Faciliteiten

Aan rivier
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen

Ook op deze locatie

Restaurant Roermond e.o : Eetcafe 't Raodhoes

Restaurant Roermond e.o : Eetcafe 't Raodhoes

Vlakbij Roermond aan de oevers van de Maas ligt het dorp Neer. Geniet op het terras , bij 't Raodhoes van lokale hapjes en drankjes op ons fleurige terras in het hartje van Neer! Dit is het ideale start- & eindpunt voor uw wandel- of fietsknooppuntenroute.