Ontdek meer

 

opSjtap Bar&Bik

Dagarrangement

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.

Bij binnenkomst wordt de muziek overstemd door het geroezemoes van de gasten. Het summum van gezelligheid. Steevast word je door het personeel begroet met een ferme handdruk en gastvrije lach. Links de Bar, rechts de Bik ofwel het restaurant. Een heerlijk ongedwongen Remunsj sfeertje. Niks moet, alles mag. Jonge uitbaters, die bruisen van de energie. Maar vergis je niet: bij opSjtap weten ze donders goed wat ze doen. Niet voor niets heeft opSjtap in een jaar tijd al naam en faam opgebouwd.

Uitbater Michiel Somers en zijn team verwelkomen je ook graag door de week. Wil je na het werk nog komen borrelen met 25 man? Kom lekker buizele en geniet van het opSjtap Weissbier of een van de andere speciaal-bieren. Of een hapje eten met een grote vriendengroep? Kies dan voor table-sharing, geserveerd in drie rondes die je met elkaar kunt delen. Begin met een borrelplankje, gevolgd door een variatie van FingerBik en sluit af met de Bik en SideBik. Michiel: “Het is hier vaak ein onger-ein.

Een mix van jong en oud, borrelen en dineren, groepen en stelletjes, privé- of bedrijfsborrel. Iedereen voelt zich hier meteen thuis. Gasten delen hun verhalen, en als ze willen ook hun maaltijden. Dat kan zelfs ook met onze Toetjesplank. Die interactie levert juist de sfeer op die zo typisch is voor opSjtap. Daarom druppelen na 9 uur ook nog veel gasten binnen. Zij komen af op de gezellige ambiance in onze bar: de ideale Opsjtap naar een avondje stappen. ”

Ons concept biedt iedereen de mogelijkheid op zijn eigen manier een topavond te beleven! Wanneer kom jij opSjtap?

Contactgegevens

opSjtap Bar&Bik
Roersingel 4
6041 KX ROERMOND
Nederland
0475 203 489

Openingstijden

Ma, di: 17:00 - 00:00 uur,
wo: 17:00 - 23:00 uur,
do: 17:00 - 00:00 uur,
vr: 17:00 - 01:00 uur,
za, zo: 15:00 - 01:00 uur.

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Internetverbinding
vrij beschikbaar
Betaald parkeren
ja
Betaalmogelijkheden
Creditcard
Reserveren
reserveren aangeraden

Ook op deze locatie

opSjtap Bar&Bik

opSjtap Bar&Bik

opSjtap Bar&Bik is de nieuwe Hotspot van Roermond! Wie wat reuring zoekt is bij opSjtap Bar&Bik aan de Roerkade aan het juiste adres.