Ontdek meer

 

Ontdek de Geluksplekken in Roerdalen

Fietsroute

Lengte: 66 km. Deze fietsroute neemt je mee door Roerdalen, een verstilde streek midden in Limburg. De Roer meandert hier nog door het landschap.

Om je heen strekken weilanden, akkers en loof- en naaldbossen zich uit. De route neemt je bijvoorbeeld mee door Nationaal Park de Meinweg waar je een voor Nederland uniek en gevarieerd plateaulandschap aantreft. Word je normaal gesproken al gelukkig van fietsen, dan heeft deze route nog wat extra's voor je in petto. Vijfentwintig extraatjes, om precies te zijn. Want langs je route liggen 26 locaties waar de bewoners van Roerdalen gelukkig van worden. 

Neem de tijd om deze Geluksplekken op je in te laten werken. Op de route kom je door een aantal schilderachtige dorpjes, er is altijd wel een terrasje te vinden waar een verse vlaai of uitgebreide lunch geserveerd wordt. Want lekker eten, dat is ook geluk. Bij de VVV's Midden-Limburg is een speciale brochure -een reisgids naar het geluk- verkrijgbaar waarin alle  locaties uitgebreid beschreven worden.

Let op: deze fietsroute gaat deels over onverharde paden.  

Direct naar deze route op de routeplanner van VVV Midden-Limburg

Contactgegevens

Ontdek de Geluksplekken in Roerdalen
Huysdijk 4
6065 AX MONTFORT
Nederland

Faciliteiten

Afstand
66 km