Ontdek meer

 

Marec - Rondvaartboot

Rondvaart

De Paep van Meinecom III vaart het hele jaar op de Maas en de aangrenzende wateren. Uitvalsbasis is de aanlegsteiger aan 't Tegelhuisje in Ophoven, nabij jachthaven De Spaanjerd. De meeste routes worden gevaren in het gebied Ophoven, Stevensweert, Maasbracht, Thorn en Maaseik. Andere trajecten zijn mogelijk op aanvraag.

De Paep van Meinecom III is uw ideale boot voor groepen vanaf 25 personen. Er zijn 100 overdekte zitplaatsen voorzien. * voor schooluitstappen geven wij extra korting. *

De kombuis van De Paep van Meinecom III biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden van soep en broodmaaltijden tot smakelijke warme buffetten in diverse prijscategorieën. Ook voor een receptie of all-inclusiveformule kan u terecht op de Paep van Meinecom III. (Catering enkel op reservatie)

Contactgegevens

Marec - Rondvaartboot
Maasdijk 1
B-3640 OPHOVEN
België
+32 89 56 75 03

Openingstijden

Zo 1 juli 2018 t/m vr 31 augustus 2018
wo: 13:30 en 15:30 uur,
za, zo: geopend,
Toelichting: Op Woensdagen , Zaterdagen en Zondagen in Juli en Augustus vindt er tevens een derde afvaart plaats : 17:30.

Faciliteiten

Aan/bij natuurwater
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden
nee
Autovrij terrein
nee
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeren bij accommodatie
ja
Rolstoel (op aanvraag) beschikbaar
ja
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels
Gesproken talenFrans

Ook op deze locatie

Marec - Dagstrand 'De Steenberg'

Marec - Dagstrand 'De Steenberg'

Gelegen te Geistingen (Kinrooi) ligt het dagstrand 'De Steenberg'. Met zicht op jachthaven De Spaanjerd geniet u vrij en gratis van een fijn wit zandstrand. Neem een verfrissende duik en nip even later aan een cocktail op een zonovergoten terrasje.

Marec- Jachthavens

Marec- Jachthavens

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.

Marec Camping

Marec - Camping/Verblijfpark

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit, gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg.