Ontdek meer

 

Klein Geluk in Roerdalen route

Fietsroute

Lengte: 30 km. De Klein Geluk in Roerdalen route leid je door een afwisselend landschap met vele mooie uitzichten. Onderweg fiets je door o.a. Posterholt, Vlodrop, Herkenbosch en St. Odilienberg.

Dorpen waar gastvrijheid nog met de hoofdletter 'G' wordt geschreven.

Van fietsen door mooie natuurgebieden word je waarschijnlijk al heel gelukkig, maar van deze route word je extra blij. Deze fietstocht neem je namelijk mee langs de plekken waar de inwoners van Roerdalen gelukkig van worden. Ervaar de stilte van het bos, proef de gezellige sfeer en geniet van de gastvrijheid van de dorpjes en neem de tijd om deze geluksplekken op je in te laten werken.

25 plekken van geluk
Het start- en eindpunt van deze route ligt in het dorp Sint Odiliënberg. Vanuit hier verken je mooiste plekken van de gemeente Roerdalen. De gemeente Roerdalen bestaat uit zes dorpen met 20.000 inwoners. Al deze mensen proberen net als iedereen zo gelukkig mogelijk te zijn en daarvoor bezoeken ze allemaal hun eigen geluksplekken naar keuze. Uit al deze plekken zijn uiteindelijk 25 plekken van geluk gekozen door de gemeente, waarvan zes plekken voor kinderen.

Actief werken aan gelukkig zijn
Op elke plek krijg je drie leuke tips om uit te voeren. Probeer deze tips samen met anderen uit en het geluk komt vanzelf. Het is belangrijk om ook daadwerkelijk creatief en actief bezig te zijn. Van alleen lezen over geluk zul je waarschijnlijk niet snel gelukkiger worden. Je moet er nu eenmaal iets voor doen.

Meer informatie

Deze route neemt je mee langs een aantal van de 25 geluksplekken. Bij de VVV-agentschappen is een brochure verkrijgbaar waarin alle geluksplekken beschreven staan met een handige plattegrond erbij.

Direct naar deze route op de routeplanner van VVV Midden-Limburg

Contactgegevens

Klein Geluk in Roerdalen route
Markt 17
6041 EL ROERMOND
Nederland
0475 335 847

Faciliteiten

Afstand
30 km
Synergy Relatiecode
630
Archie-Cleavis ID
877952
Archie-Cleavis ID afkomstig uit Synergy