Ontdek meer

 

Kinderpretland

Speeltuin

Kinderpretland is al ruim 19 jaar 'de speeltuin' van Zuid-Nederland, voor elk weertype! De binnenspeeltuin is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin maar liefst 10.000 m2. En dat alles voor maar een entreeprijs.

Kinderpretland ligt in recreatiegebied de IJzeren Man; Een bezoek aan Kinderpretland is natuurlijk makkelijk te combineren met een bezoekje aan de Kinderboerderij, het Natuur- en Milieucentrum, het zwembad of een van de andere bedrijven/instellingen in het recreatiegebied de Ijzeren Man.

Kinderpretland beschikt binnen over een van de grootste speelstructuren van Nederland, met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven op een van de speeltoestellen of een zandkasteel bouwen aan het strandje van de speelvijver.

Alle speeltoestellen van Kinderpretland voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Als begeleider kunt u dus lekker ontspannen op ons terras plaatsnemen en genieten van een hapje en een drankje, maar u mag natuurlijk ook gewoon meespelen!

Contactgegevens

Kinderpretland
Geurtsvenweg 2a
6006 SN WEERT
Nederland
0495 549 118

Openingstijden

Wo: 13:00 - 19:00 uur,
vr: 13:00 - 19:00 uur,
za, zo: 10:00 - 19:00 uur.

Faciliteiten

Café
Ja
Restaurant (voor gasten)
ja
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeergelegenheid bussen
ja
Fietsenstalling
Open
Bar
Ja
Kinderen alleen o.l.v. volwassene
ja
Overdekte speelruimte
ja
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Lid VVV
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels