Ontdek meer

 

Kempen~Broek Grenspark route - Grensroute westlus

Wandelroute

Lengte: 15 km. Deze route brengt je vanaf het dorp Stramproy via mooie vergezichten naar de Stramprose Heide. Je loopt verder langs het Vosseven, de A-beek, Broekmolen en de Belgische grens door diverse landschappen terug naar Stramproy.

Het gebied rondom Stramproy is onderdeel van het internationale Grenspark Kempen~Broek. Rondom Stramproy zijn diverse routes uitgezet om het grenspark goed te kunnen verkennen en te genieten van de mooie natuur. Zo is er de Grensroute, die is verdeeld over een westlus en oostlus. De route is blauw bewegwijzerd. 

Deze westlus van de Grensroute voert je naar de buitengebieden van Stramproy. De route brengt je vanaf het dorp Stramproy via mooie vergezichten naar de Stramprose Heide. Je loopt verder langs het Vosseven, de A-beek, Broekmolen en de Belgische grens door diverse landschappen teug naar Stramproy.

Uitgebreide route informatie vind je in de folder Grenspark Kempen-Broek Stramproy, Parel van Limburg. Deze folder bevat 6 mooie wandelingen door het Limburgse plaatsje Stramproy.

De folder is o.a. verkrijgbaar bij de VVV’s in Midden-Limburg en in de webshop.

Direct naar deze route op de routeplanner van VVV Midden-Limburg
Bestel hier de route in de webshop van VVV Midden-Limburg

Contactgegevens

Kempen~Broek Grenspark route - Grensroute westlus
Startlocatie: Kerkplein 2
6039 GH STRAMPROY
Nederland
0495 534 211

Faciliteiten

Afstand
15 km