Ontdek meer

 

Jachthaven: Boulevard Nautique Roermond

Jachthaven

Meer uw boot aan, reserveer optioneel een boatwash en bezoek de binnenstad of het naastgelegen Designer Outlet Center. Geniet van de buitengewone sfeer van onze permanente bootshow op het water.

Boulevard Nautique Roermond is een - in de stijl van een jachthaven - gebouwde outdoor showroom en passantenhaven in één, die in totaliteit plaats biedt aan een 30-tal zeil- en motorjachten. Door een bezoek te brengen aan Boulevard Nautique Roermond geniet u van een buitengewone sfeer op het water.

Meer uw boor aan in de passantenhaven en bezoek het naastgelegen winkelgebied 
Boulevard Nautique Roermond is direct via de Maasplassen eenvoudig bereikbaar en biedt de mogelijkheid een bezoek te brengen per schip. Dagelijks zijn er tussen 10.00 uur en 16.00 uur diverse ligplaatsen beschikbaar in de passantenhaven. Dit creëert de mogelijkheid eenvoudig via de Maasplassen uw boot in de haven aan te meren en een bezoek te brengen aan de (historische) binnenstad of het direct naastgelegen Designer Outlet Center.

BOULEVARD NAUTIQUE ROERMOND; MEER DAN EEN HAVEN – PROBEER DE BOATWASH SERVICE

Gedurende een verblijf in de passantenhaven is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende services, zoals de boatwash-service. Op afspraak wordt uw boot van de buitenzijde volledig reinigen door een vakkundig team en door middel van een speciaal geïnstalleerd boatwash-systeem.

Platform voor evenementen 
Openbare vaardagen, thema-dagen, gesloten evenementen, en nog veel meer. Boulevard Nautique Roermond biedt een platform voor verschillende evenementen gedurende het jaar. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bewonder het actuele jacht-aanbod en laat u adviseren 
Aan de steiger liggen dagelijks een 30-tal boten in de verkoop via Best Boats International Yachtbroker. U kunt ontspannen deze jachten bekijken en u te allen tijde laten informeren door onze ervaren jacht-specialisten die 7 dagen per week op locatie aanwezig zijn. Best Boats International Yachtbroker is een betrouwbare partner van een aantal prominente scheepswerven door heel Europa.

Indien u uw jacht wil verkopen in deze unieke haven, is dit tevens mogelijk. Vraag op locatie of via www.bestboats.nl naar de mogelijkheden. 

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 16:00 uur,
Toelichting: Van oktober-april in de weekenden geopend van 12.00 uur tot 16.00
m.u.v november- februari zondags gesloten.

Faciliteiten

Passanten ligplaats
10 aantal
Internetverbinding
vrij beschikbaar
In/bij stedelijk gebied
ja
Ligging jachthaven
Binnenwater
Betaalmogelijkheden
PIN