Ontdek meer

 

Hotel Crossmoor

Hotel

Naast golf biedt Crossmoor, door het voor ons land welhaast unieke karakter, een veelheid aan mogelijkheden voor een langer verblijf.

Crossmoor heeft 15 royale, moderne recent gerenoveerde hotelkamers, voorzien van uiterst hoogwaardige badkamers en ruime balkons. Het hotel beschikt over 1 suite, 4 standaard 2-persoonskamers, 5 luxe 2-persoonskamers met balkon en 5 luxe 2-persoonskamers zonder balkon (met airconditioning). Deze kamers zijn modern ingericht met design meubilair en luxe boxsprings. Alle kamers zijn geschikt voor 2 personen met eigen badkamer, gratis wifi gebruik en canal tv.

Diverse arrangementen zijn mogelijk. Programma’s gebaseerd op golf, tennis, wandelen en fietsen behoren tot de vele mogelijkheden op en rond onze, op de grens met België liggende golfbaan.

De faciliteiten van Crossmoor bestaan uit 15 royale hotelkamers , 18 holes golfbaan, 9 holes par 3 baan, golf oefenfaciliteiten, lounge ruimte, incentives en feesten, 2 tennisbanen, jeu de boules banen, wandel- en fietstochten en WiFi.

Contactgegevens

Crossmoor Sport BV
Laurabosweg 8
6006 VR WEERT
Nederland

Faciliteiten

Golfbaan
Ja
Eigen parkeerterrein
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeergelegenheid bussen
ja
Huisdieren
Huisdieren alleen na overleg
Prijs vanaf
100.00
ITS geclassificeerd
nee
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Rolstoel (op aanvraag) beschikbaar
nee
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Lid VVV
ja

Ook op deze locatie

Golfbaan Crossmoor

Golfbaan Crossmoor

Crossmoor, gelegen in het voormalige stuifzandgebied grenzend aan de Laurabossen, biedt golfers van ieder niveau fantastisch en veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter, dan weer met een betoverende parksfeer door vele zeer bijzondere loof- en dennenbomen.

Restaurant Crossmoor

Restaurant Crossmoor

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.