Vintage

Midden in de natuur tussen de meanderende Swalm en de maas vlakbij Asselt en Ruine de Naborch is een prachtig gerestaureerde carre hoeve Stichting Emmaus Perspectief actief. Emmaus exploiteert hier een grand cafe, diverse kringloopwinkels, kinderboerderij en natuurspeelplaats.

De ambiance en de omgeving maakt een bezoekje aan Emmaus Perspectief een echte beleving, of je nu zin hebt in een wijntje op het terras, opzoek wilt gaan naar die ene antieke kast of servies, of gewoon wilt genieten van de omgeving.

Emmaus Perspectief heeft een woongroep, waar dak en thuisloze mensen worden opgevangen die een periode van hun leven even een steun in de rug nodig hebben, om na verloop van tijd weer op eigen benen te kunnen staan. Wij bieden hen een veilige thuishaven en al onze bewoners en vrijwilligers soms ook met een rugzakje werken naar vermogen mee in ons kringloopbedrijf en de horeca.

Wo: 13:00 - 17:00 uur,
za, zo: 13:00 - 17:00 uur,
Toelichting: In juni, juli, augustus en september verruimde openingstijden (zie www.emmaus-perspectief.nl).

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Hoeve Emmaus Genoenhof

Grand Cafe en Kringloop met een doel in een prachtig gerestaureerde hoeve. Hier tussen de maas en de meanderende Swalm vlak bij de ruine Naborch worden dak en thuislozen opgevangen.

Hoeve Emmaus

Hoeve Emmaus Genoenhof

KORTING LIMBURG CARD: 2de kopje koffie gratis op vertoon van de Limburg Card.