Ontdek meer

 

Hap & Stap route Roerdalen

Wandelroute

Lengte: 15 km. Deze route combineert wandelen met eten. De route voert door Vlodrop, Melick, Herkenbosch, door landbouwgebied en langs de meanderende rivier de Roer. De horecalocaties waar je onderweg op iets lekkers getrakteerd wordt, zijn zeer karakteristiek voor de regio.

Heerlijk wandelen en genieten van de mooie natuur in Roerdalen met onderweg 3 culinaire stops! De wandeling van 15 km voert door de knusse dorpjes Melick, Vlodrop en Herkenbosch, landbouwgebied, en langs de meanderende rivier de Roer.
De horecalocaties waar je onderweg op iets lekkers getrakteerd wordt, zijn zeer karakteristiek voor de regio: een knusse landwinkel, een romantisch kasteel en een sfeervol restaurant met uitzicht op een fraaie molen. Per persoon betaal je € 11,95.

Inclusief: wandelroute met kaartje en 3 vouchers voor culinaire verrassingen. Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Honden zijn in de horeca-locaties niet toegestaan.

Vanwege de aard van de route en de vrijheid, die je als wandelaar geniet kun je niet reserveren voor de route, ook niet als je met een grotere groep wandelt. Het kan wel handig zijn om een half uurtje voor aankomst van een groep (meer dan 8 personen) zelf even te bellen met het restaurant zodat de service wellicht wat sneller gaat i.v.m. de bereiding van de hapjes.

De route is verkrijgbaar via de webshop en bij de VVV's in Vlodrop landwinkel Schurenhof, Melick(Oetjspanning) en Herkenbosch (Kasteel Daelenbroeck). Op al deze 3 locaties kan de route ook gestart worden.

T/m maart mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. carnaval)
Vanaf april t/m oktober mogelijk van dinsdag t/m zondag v.a. 11.00 uur

Bestel hier de route in de webshop van VVV Midden-Limburg

Voor meer informatie 0475-335847

Contactgegevens

Hap & Stap route Roerdalen
Grootestraat
6063 AK VLODROP
Nederland

Faciliteiten

Afstand
15 km