Ontdek meer

 

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys

Groepsaccommodatie

De 12-persoons groepsaccommodatie / vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal".

Als u de vakantiewoning Heerenhof 't Voorhuys binnenkomt voelt u zich meteen thuis.
Via de hal, waar zich tevens het toilet en de trapopgang naar de eerste etage bevinden, komt u in een kleine sfeervolle woonkamer waar rondom de houtkachel een knusse zithoek is ingericht.

In de aangrenzende tweede woonkamer staan twee lekkere leren banken. Hier kunt u de tuindeur openzetten en genieten van het uitzicht over de boomgaard aan de achterzijde.
Vanuit de tweede woonkamer kunt u ook naar de 2-persoons benedenslaapkamer, hiervoor hoeft u slechts 1 traptrede op te gaan.

Naast de twee woonkamers beschikt Heerenhof 't Voorhuys over een enorme leefkeuken (70 m2)! Hier heeft u alle ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden. De keuken beschikt over een 5 pits gasfornuis, grote oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.

Ook in de leefkeuken zijn er openslaande tuindeuren waardoor u optimaal van de omgeving kunt genieten. De gehele beneden etage is volledig afgewerkt met leemstuc en op de vloer ligt de antieke rode-oranje plavuis, waardoor de woning erg warm aan doet.

Contactgegevens

Beaujean Vacances, vakantiewoning Heerenhof 't Voorhuys
Rozendaal 1
6065 NE MONTFORT
Nederland
043 455 9075

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Het kantoor van Beaujean Vacances is geopend:
Maandag tot vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur.
Op zaterdag & zondag van 12:00 tot 17:00 uur.