Golfbaan Crossmoor

Golfbaan

Crossmoor, gelegen in het voormalige stuifzandgebied grenzend aan de Laurabossen, biedt golfers van ieder niveau fantastisch en veel speelplezier. Nu eens met een bijzonder boskarakter, dan weer met een betoverende parksfeer door vele zeer bijzondere loof- en dennenbomen.

Aangekomen in het beekdal van de fraai meanderende Tungelroyse Beek, treft u holes met signatuur; pittige waterhole. Zowel de beginnende speler, als de ervaren wedstrijdspeler vindt er tal van uitdagingen die zorgen voor een onvergetelijke golf-ervaring. De baan, in 1986 ontworpen door Joan Dudok van Heel, ligt ten zuidwesten van het charmante Midden-Limburgse stadje Weert. In een van de stilste gebieden van Limburg, GrensPark Kempenbroek, ver weg van verkeerslawaai en stadsdrukte. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Crossmoor behoort tot de golfbanen waar opvallend veel vogelsoorten worden waargenomen. Mede daardoor is Crossmoor meer dan alleen een golfervaring.

Naast de 18 holes Championship Course is er ook een volwaardige Apr 3 baan en biedt Crossmoor ruime oefenfaciliteiten. U kunt er desgewenst oefenen en lessen onder begeleiding van onze ervaren golfprofessionals.

Tevens beschikt Crossmoor ook over een golfhotel (op de baan) met uitstekend restaurant waardoor een langer verblijf op Crossmoor optimaal genieten wordt.

Crossmoor Sport BV

Lid VVV

Ook op deze locatie

Hotel Crossmoor

Naast golf biedt Crossmoor, door het voor ons land welhaast unieke karakter, een veelheid aan mogelijkheden voor een langer verblijf.

Restaurant Crossmoor

Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje is het heerlijk genieten in ons clubhuis of op ons tot zonsondergang zonnig beschenen terras. Beiden met en prachtig uitzicht over de golfbaan. U heeft in ons restaurant / clubhuis de keuze uit talrijke culinaire mogelijkheden. Zowel voor lunch als diner. Ook hebben we een prachtige wijnkaart met Italiaanse- en Spaanse wijnen.