Ontdek meer

 

Gasterij de Stoof

Buitenterras

Gasterij de Stoof ligt aan de rand van de stad Weert, omgeven door veel groen en uitkijkend over landerijen.

De binnentuin van het complex beschikt over een prachtig groot terras. Ideaal als uitvalsbasis om je fietstocht of wandelroute te starten of lekker uit te rusten onderweg. De Gasterij heeft diverse routes voor je klaarliggen.

Kom gezellig mee genieten! De nieuwe gasterij maakt deel uit van een woonzorg-complex en is de centrale plek waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. De ligging van de Gasterij is ideaal om ook als buitenstaander je tocht door het groene gebied van Weert te gaan ontdekken.

Gratis parkeren voor de deur, dichtbij het fietsknooppunten netwerk en direct bij de bossen. Gemakkelijker kan haast niet. Koppel dit gemak aan een zeer uitnodigende locatie waar je ongedwongen je kopje koffie met een lekkere punt Weerter vlaai kunt nuttigen en het beeld is compleet. Of wat dacht je van een heerlijke huisgemaakte soep of warme maaltijd. Het is hier allemaal mogelijk tegen vriendelijke tarieven en altijd geserveerd met een lach.

Je bent vanuit de Gasterij zó in het centrum van Weert, in het kerkdorp Laar of je trekt naar het natuurgebied het Weerterbos of Grenspark Kempen~Broek. En…direct bij de A2, dus gemakkelijk per auto te bereiken om vervolgens te voet of per fiets verder te ontdekken wat Weert, groenste regio, te bieden heeft.

Contactgegevens

Gasterij de Stoof
Rietstraat 2
6003 PM WEERT
Nederland
0495 700 228

Faciliteiten

Ontbijt
ja
Geopend voor ontbijt
Lunch
ja
Geopend voor lunch
Diner
ja
Geopend voor diner
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
nee
Betaalmogelijkheden
PIN