Fun Beach Watersports

Watersport

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Wakeboarden
Onze Alta tweemast kabelbaan is geschikt voor beginners en gevorderden in iedere leeftijdscategorie. De baan is ‘s avonds verlicht, wat het mogelijk maakt om ook in het donker te wakeboarden.

Flyboarden

Fun Beach Event & Leisurepark, het enige Flyboard Experience Center in Zuid-Nederland. Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is. Het Flyboard is een vernuftig apparaat aangedreven door krachtige waterstralen. Het apparaat is, met een 15 meter lange waterslang, aangesloten op een jetski en dat zorgt ervoor dat je letterlijk boven het water kunt zweven. Met een beetje oefening heb je het Flyboarden zo onder de knie en lukt het jou om allerlei acrobatische capriolen uit te halen. In, op én boven het water, van links naar rechts, van boven naar beneden! Je waant je een echte superheld en je ervaart de ultieme vrijheid! Voor iedereen een adrenaline kick die je nooit eerder hebt ervaren, dus trek je wetsuit aan en ga Flyboarden bij Fun Beach Event & Leisurepark. Met hulp van onze deskundige instructeurs kan iedereen de basisbeginselen van het Flyboarden onder de knie krijgen.

Bijzonderheden:

• Zwemvaardigheid vereist

• Mogelijk vanaf 14 jaar

• Denk aan zwemkleding en een handdoek.

• Individueel mogelijk op reservering iedere zondag tussen 15.00 uur - 17.00 uur van 1 mei tot 30 september.

Jetpacken

De allernieuwste watersport gadget van Nederland. Ditmaal word je aangedreven door waterstralen ter hoogte van je rug. Je kunt nu zelf sturen en bepalen welke kant je op gaat. The sky is the limit!

Aquapark en Fun Harbour

Het Aquapark van The Beach is de ultieme waterattractie en staat garant voor 2000m2 letterlijk en
figuurlijk spetterende actie. Slinger aan de Monkeybars, waan je een cowboy op de Rodeo Slide, laat je lanceren op de Flipper en show je meest coole tricks op de Halfpipe.

Spring met 10 vrienden tegelijk op de Big Sup en behoudt als team de balans op het water. Huur bij Fun Harbour de leukste waterpret als Aquarollers, supplanken, waterfietsen, kano’s en drijfmatten.
Organiseer jouw eigen beachvolleytoernooi of speel een partijtje voetbal binnen de boarding.

Voor de allerkleinsten is er de Kids Zone, een ondiep en gemarkeerd gedeelte van de plas met kinderglijbaan. Het aangrenzende zandstrand is voorzien van speeltoestellen en er is een springkussen. Daarnaast kunnen de kleintjes vrolijk rondtrappelen in kleurrijke radarbootjes.

Fun Beach Watersports
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL

Di 1 mei 2018 t/m zo 30 september 2018
ma-zo: 10:00 - 19:00 uur,
Toelichting: Wakeboarden eventueel op reservering na 19.00 uur mogelijk. De baan is verlicht.

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Betaald parkeren
nee
Zwembad
Natuurwater
Betaalmogelijkheden
PIN

Ook op deze locatie

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.