Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Strand

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Grootste Aquapark van Nederland

De absolute blikvanger van Fun Beach is Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Dé waterattractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Op dit grootste Aquapark van Nederland kun je de hele dag naar hartenlust klauteren, glijden en springen. Of speel een partijtje beachvolley- of aquavolley. Huur een kano, SUP-board of waterfiets en dobber onbekommerd over het water. Een ware adrenalinekick beleef je bij het flyboarden. Lekker relaxen kan op de ligweiden of in de hangmatten. Voor het stillen van de lekkere trek zijn er diverse take away corners.

Kids Area

De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, met onder meer een luchtkussen, trampoline, peuterbadje, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte.

Summer Skating

Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Een andere nieuwe attractie, die in de zomer van 2019 opent, is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen.

Kortom, voor ultiem waterplezier is Fun Beach The Beach the place to be!

Enjoy the summer!

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL

Ma-zo: 10:00 - 19:00 uur,
Toelichting: Openingstijden van 1 mei t/m 30 september.

Toegankelijk voor gehandicapten
Rolstoeltoegankelijk toilet
Parkeren bij accommodatie
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Betaald parkeren
nee
Betaalmogelijkheden
PIN
reserveren niet mogelijk

Ook op deze locatie

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.