Ontdek meer

 

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen

Aangedreven voertuigen rijden

Ontspanning en gezelligheid vormen de belangrijkste ingredienten van een dagje uit bij Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen, het modernste en meest toonaangevende kartcentrum van Zuid-Nederland. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen!

Karten

Euro Indoorkarting Swalmen beschikt over een twaalftal karts speciaal voor kinderen in de leeftijd 7 tot 14 jaar met een minimale lengte van 1.30 m. Deze karts zijn uitgerust met speciale veiligheidsvoorzieningen ter bescherming voor de jeugdige karters.

Elke dag staat de baan op speciale tijden ter beschikking aan de jeugdige karters. Zo kunnen zij op een veilige wijze kennis maken met deze snelheidssport. Karten is een buitengewoon spannende invulling voor een kinderfeestje, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Led Bowlen

Sinds kort is Euro Indoorkarting Swalmen in het bezit van 4 witte bowlingbanen in ons souterrain, de banen zijn voorzien van speciale ledverlichting die de banen in alle kleuren kunnen veranderen, hierdoor krijg je een heel speciaal effect. Voor de kids komen er speciale bumpers automatisch omhoog en verdwijnen ook weer als een volwassene gaat spelen. Let er wel op dat de bowlingbanen alleen via een trap naar beneden te bereiken zijn!

 

De prijs van de baan is € 30 per uur per baan. Op een baan spelen max. 6 personen.

Verder organiseren wij graag uw bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, arrangementen met BBQ (zomer en winter) of warm/koud buffet, vergaderingen, bruiloften, enz. 

Mail of bel ons voor meer informatie!

 

Contactgegevens

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen
Bosstraat 99
6071 PX SWALMEN
Nederland
0475 507 878

Openingstijden

ma: gesloten di-vr: 16:00 - 23:00 uur za: 12:00 - 23:00 uur zo: 13:00 - 22:00 uur

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Gehandicaptenparkeerplaats
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels