Dutch Cruise Line: Magische Kerstcruise

Verblijfsarrangement

Dutch Cruise Line komt dit jaar in Roermond aan in de kerstperiode.
Wij bezoeken met de MS Princess de meest gezellige plaatsen, Roermond en de sfeervolle Kerstmarkten van Maastricht en Luik.

De december maand komt er weer aan en die willen wij graag extra gezellig maken voor u!

Tip: boek een cruise Roermond - Luik! U bent dan in goed gezelschap en bezoekt geheel naar wens diverse gezellige kerstmarkten om extra sfeer op te doen of gewoon om er gezellig even op uit te trekken tijdens de 'donkere december dagen'. Boek alleen of met vrienden of samen met uw kaartclub, hoe dan ook, u bent nooit alleen aan boord van ons gezellige schip MS Princess.

Dutch Cruise Line bezit een moderne vloot van 5 schepen, die dankzij hun beperkte afmetingen varen kunnen waar de meeste andere, lees grotere, riviercruiseschepen niet naar toe kunnen.

Zo varen wij b.v. naar Praag, Berlijn, Brugge en Parijs. Gedurende de adventsperiode bezoeken onze schepen dit jaar de intieme, zeer gezellige in Kerstsferen gedompelde steden als Roermond, Maastricht en Luik en de sfeervolle (en niet overvolle!) Kerstmarkten.

Onze gastvrije en vriendelijke bemanning stelt alles in het werk om de passagiers van Dutch Cruise Line steeds weer een onvergetelijke cruisevakantie te laten beleven! Bezoekt u vooral ook onze website, om u verder te informeren over onze mooie schepen en meer fantastische (kerst)cruise(s). Bij Dutch Cruise Line zijn u, uw zakenrelaties, uw vrienden, uw vereniging, aan het juiste adres voor een paar onvergetelijk gezellige dagen op een van onze mooie schepen.

Geïnteresseerd? Bezoekt u onze website: www.dutchcruiseline.nl of mail ons E-mail: info@dutchcruiseline.nl

Dutch Cruise Line: Magische Kerstcruise
Wilhelminalaan 13D
6051 BH MAASBRACHT

Ma-vr: 09:00 - 17:00 uur.

Internetverbinding
tegen betaling