Ontdek meer

 

De Weerter Stadsbrouwerij

Streekproducten

De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur, maar dit is slechts een van de facetten van deze brouwerij.

Brouwers kunnen hun bieren zelf brouwen bij de Weerter Stadsbrouwerij. Dat is uniek in Nederland. Her en der kunnen brouwers hun recepten laten maken. Ook meewerken behoort tot de mogelijkheden. Maar echt zelf de brouwer zijn en de volledige verantwoordelijkheid dragen over het eindproduct, dat kan alleen in de Weerter Stadsbrouwerij.

Dit alles gebeurt onder toeziend oog van een brouwer van de Weerter Stadsbrouwerij volgens vaste richtlijnen voor schoonmaak en gebruik van apparatuur.
In ons proeflokaal kun je genieten van onze heerlijke bieren. Wij schenken enkel de bieren die bij ons gebrouwen worden. Dit zijn dus alle bieren van De Brouwschuur, maar ook van de andere brouwerijen die bij ons brouwen. De keuze is zeer gevarieerd en wisselt van samenstelling, voor ieder wat wils en altijd wat nieuws!

Onze brouwerij met aangesloten proeflokaal bevindt zich op een uiterst toegankelijke locatie. Dichtbij het centrum van Weert en slechts 2 minuten lopen vanaf het NS station.

Contactgegevens

De Weerter Stadsbrouwerij
Parallelweg 143
6001 HM WEERT
Nederland
06 19469404

Openingstijden

Do: 17:00 - 23:00 uur,
vr: 16:00 - 23:00 uur,
za: 14:00 - 23:00 uur,
zo: 14:00 - 21:00 uur.

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Lid VVV
ja