Ontdek meer

 

de SooS

Brasserie/Lunchroom

Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.

Voorheen was het fantastische rijksmonument midden op de Markt van Weert het thuis van Sociëteit Amicitia, nu is het toegankelijk voor iedereen. Op dinsdag tot en met zondag zijn we open voor lunch en bereiden we graag een vers broodje of salade, een echte klassieker of gezellig fingerfood voor je. De kaart wisselt met de seizoenen mee en wordt geregeld aangevuld met een Chef’s Special waardoor je tegen een leuk prijsje een mooi gerecht hebt. Daarnaast maken we de heerlijkste cappuccino's met vers gemalen bonen en met de hand opgeschuimde melk.

Neem plaats bij het raam, bij de haard, aan de bar of in het bijzondere presidentenkamertje en geniet van de heerlijk gerechten op onze kaart. Bij mooi weer is het terras met zicht op de kerk een geweldige plek om te vertoeven.

Ook voor borrelen en buurten is de SooS gezellig. Wisselende speciaal bieren en goede wijnen, aangevuld door een kleine kaart met bites zorgen hiervoor.

Wil je zeker zijn van de beste plekjes of kom je met een grotere groep dan is reserveren gewenst. De SooS heeft verschillende prachtige ruimtes die je apart en samen kunt reserveren, dus ook een georganiseerde bijeenkomst of besloten lunch is mogelijk. Wij gaan graag in gesprek met je over jouw wensen.

"Het beste thuis als je uit bent".
De SooS organiseert geregeld zelf ook events met lekker eten, muziek en/of entertainment.

Club SooS;
After work borrelen met je collega's en vervolgens je vrienden treffen, dus het is op tijd gezellig waardoor de dag erna niet verloren gaat. Keuze uit heerlijke hapjes en geniet van volop vermaak van DJ, saxofonist, zanger of act.

Aan tafel bij de SooS;
Af en toe gaan we los als restaurant...pop up!
Asperge avond, wild avond...altijd met de mogelijkheid van bijpassend wijnarrangement.

Buurten en Borrelen bij de SooS;
Donderdagavond of zaterdagmiddag...even na de boodschappen een wijntje of pilsje doen. Borrelhapje erbij. Het is immers (bijna) weekend!

Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina of via de website.

Deelnemer Wieërter Brandslang

Contactgegevens

de SooS
Markt 9
6001 EJ WEERT
Nederland
0495 532 721

Openingstijden

Wo: 11:00 - 18:00 uur,
do-za: 11:00 uur,
zo: 12:00 - 20:00 uur,
Toelichting: Altijd open voor grotere groepen op reservering. Tijdens de winterperiode enkel koopzondag open. Openingstijden kunnen anders zijn door seizoen of (Weerter) feestdagen, zie www.desoosweert.nl.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
ja
Parkeren bij accommodatie
nee
Huisdieren
Huisdieren alleen aan de lijn
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen

Ook op deze locatie

De Soos

de SooS

Brasserie, vergaderruimte, evenementen- en feestlocatie. Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.