Dagstrand AmiciBeach 'Am Effelder Waldsee'

Strand, Zwembad

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Beach. Een schitterend dagstrand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar u de gehele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit.

Bezoekers zullen het gevoel hebben even een dagje op vakantie te zijn! Er is een prachtige groene ligweide met
mooie boomgroepen voor schaduw, gratis gebruik van diverse
springkussens en attracties, hangmatten om heerlijk te relaxen en mogelijkheden voor beachvolleybal
en voetbal. Voor de lekkere trek zijn er frites, snacks, drinken
en ijs te koop. Voor een onbezorgd verblijf is er
toezicht door badmeesters.

Voor onze meer avontuurlijke
bezoekers bieden wij ons unieke Aquapark aan. Op de Effelderwaldsee drijven
diverse attracties waar zowel jong als oud heerlijk kan ravotten. Het Aquapark bestaat uit diverse drijvende
glijbanen, Free Fall van 5 meter, waterskibaan, klimtorens, trampolines en andere attracties die door tot
wel 8 personen tegelijk gebruikt kunnen worden. Bij het Aquapark staat
veiligheid voorop en is het dragen van een zwemvest verplicht.

Entreeprijzen Dagstrand Amici
Beach €4,- Kinderen t/m 3 jaar betalen geen
entree.

Entreeprijzen Aquapark Amici Beach: dagkaart € 10,- en 1/2 uur kaart: € 4,-

AmiciBeach
Bruchstrasse 32
41849 WASSENBERG - EFFELD
Duitsland
+49 69 120066644

Ook op deze locatie

Amici Beach

Een geweldig spectaculair drijvend springkussenparcours op het kraakheldere meer van de "Effelder Waldsee".

Beachclub AmiciBeach

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Bay

Amicilodges "am Effelder Waldsee"

Zeer fraaie geheel nieuwe aangelegde 4**** camping met vaste staanplaasten voor chalets en stacaravans.

Amici Bay

Amicilodges am Effelder Waldsee

Amici Lodges "am Effelder Waldsee". geheel nieuwe 4 **** aangelegde camping beschikt over pittoreske houten Woodlodges, 2- en 4 persoons. Voorzien van een keukenblok met water, kookplaat en koelkast.

Amici Beach club

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.