Ontdek meer

 

Cafe-Zaal De Paerssjtal

Restaurant, Café of Bar

Cafe-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren het vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. De plek waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd

Café-zalen 'De Paerssjtal' is al jaren hét vertrouwde adres voor een heerlijk avondje uit. Al meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat De Paerssjtal dé plek is, waar elke gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd. Harry en zijn team van enthousiast personeel zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. Vraag een Reuvernaar waar De Paerssjtal is, en ze zullen je er met liefde de weg naartoe wijzen. Dit begrip uit Reuver bestaat uit een café en drie zalen.

In het café komen regelmatig bands spelen die zorgen voor een leuk avondje uit. Van pop tot rock – alles passeert de revue. Op zondag wordt er gezellig gekaart, en doordeweeks vertoeven verschillende verenigingen (joekskapel, trommel- en fluiterkorps, de vrouwenbond, etc.) in onze zalen. Ook evenementen gaan aan de Paerssjtal niet voorbij: zo is er een BBB-middag (Blasmusik, Bier & Bratwurst) en genieten we ieder jaar van kermis en vastelaovend. Samen zorgen we voor een bruisend dorpsleven: zo is er voor ieder wat wils!

In de zalen worden ook feesten en partijen tot in de puntjes verzorgd: De catering van uw feest, meeting of andere gelegenheid is in professionele handen bij de Paerssjtal. Zo kunt u genieten van diverse buffetten: Tapas, Italiaans, Duits-Oostenrijks, of de gezellige sint- en kerstbrunches. Ook de hapjesparade en de High Tea mogen niet ontbreken: bijna alles is mogelijk. Heeft u al iets in gedachten? Kom gerust eens binnenlopen of neem contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: www.paerssjtal.nl 

Contactgegevens

Café-Zaal De Paerssjtal
Keulseweg 103
5953 HG REUVER
Nederland
077 474 1415

Openingstijden

Ma, di: 18:00 - 00:00 uur,
do: 18:00 - 00:00 uur,
vr: 16:00 - 00:00 uur,
za, zo: 10:00 - 00:00 uur.

Faciliteiten

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Betaalmogelijkheden
PIN