Ontdek meer

 

Cafe Weert : Gotcha! Weert

Restaurant, Bioscoop

In het centrum van Weert ligt een fantastische uitgaansgelegenheid: cafe, restaurant en bioscoop ineen. Gotcha! in Weert biedt u het perfecte recept voor een geslaagd avondje uit. Uiteraard maken wij als Gotcha! deel uit aan Weerter brandslang.

Al meer dan 25 jaar is Gotcha! een begrip in Weert en omgeving. U kunt bij ons heerlijk lunchen en dineren in het sfeervolle restaurant, genieten van de verse ingrediënten en verrassende gerechten. Vervolgens laat u zich onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de bioscoop om te genieten van een goede film. Tot slot kunt u gezellig nakletsen in het café onder het genot van een lekker drankje zoals een goede wijn of ambachtelijk biertje.

Gotcha! in Weert staat bekend om de gezellige en ongedwongen sfeer in het café, de goede kwaliteit van het restaurant en de populaire films in de bioscoop. Wij organiseren regelmatig speciale thema-avonden. Ook hebben wij diverse scherp geprijsde arrangementen om een film in de bioscoop te combineren met een drankje en bittergarnituur in het café of een diner in het restaurant. De arrangementen zijn er al vanaf € 12,50 per persoon.

Deelnemer Wieërter Brandslang

Contactgegevens

Café Weert : Gotcha! Weert
Beekstraat 49 - 53
6001 GG WEERT
Nederland
0495 540 175

Openingstijden

ma-wo: 12:00 - 00:00 uur
do: 12:00 - 01:00 uur
vr: 12:00 - 02:00 uur
za: 10:00 - 02:00 uur
zo: 12:00 - 00:00 uur

Faciliteiten

Internetverbinding
WiFi
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
Huisdieren alleen aan de lijn
Kinderspeelhoek
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
ja
Reserveren
reserveren aangeraden
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels