Ontdek meer

 

Cafe Weert : Cafe Zig Zag

Café of Bar

Al sinds 1987 is alternatief kelder cafe Zig Zag, ofwel de 'Zig', een begrip in Weert. Uiteraard maken wij als Cafe Zig Zag deel uit aan Weerter brandslang.

In de beginjaren was de ‘Zig’ vooral een hardrock café. Nu is het aanbod van alternatieve muziekstijlen heel divers. Hou je van een lekkere avond live muziek of een hele nacht dansen? Café Zig Zag biedt een podium voor zowel beginnende als bekende live bands en de alternatieve dance events zijn tot ver buiten Weert bekend.
Maar bovenal is café Zig Zag een plek om te ontmoeten en te ont-moeten, om gezellig samen wat te drinken zonder digitale afleiding, een potje te darten of te kaarten en lekker te onthaasten.

De Zig Zag is altijd een groot afnemer geweest van Brand flessen. Als je in de Zig komt, drink je een flesje bier, zo hoort dat nu eenmaal! Natuurlijk mag je ook tapbier drinken, daar wordt niet moeilijk over gedaan.

Naast het reguliere aanbod heeft de Zig een ruime selectie aan sterke dranken, speciaal voor de liefhebber van een goede whiskey, rum of vodka. Denk aan Dimple, Glenfiddich, Grey Goose, Eristof en diverse soorten Bacardi en Havana Club.

Op welk moment je ook binnenloopt in de Zig, er is altijd wel iemand aan het darten. Café Zig Zag is al jaren een echte dart kroeg met drie teams die meespelen in de Weerter darts competitie. Op het podium liggen twee professionele dartbanen, daarnaast is er nog een oefenbaan achterin.
Team 1 van de Zig Zag is opgericht in 2002 en speelt al een aantal jaren in de eerste divisie van de Weerter Darts competitie. Team 2 bestaat sinds 2012 en speelt in de derde divisie. Team drie start dit jaar voor het eerst, eveneens in de derde competitie. De teams worden gevormd door fanatieke vrienden die altijd in zijn voor een lolletje.

Deelnemer Wieërter Brandslang 

Contactgegevens

Café Weert : Café Zig Zag
Beekstraat
6001 GG WEERT
Nederland
0495 541 971

Openingstijden

Ma: 19:00 - 01:00 uur,
do: 19:00 - 02:00 uur,
vr: 19:00 - 03:00 uur,
za: 16:00 - 03:00 uur,
zo: 19:00 - 02:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Toegankelijk voor gehandicapten
nee
Betaalmogelijkheden
Contant