Ontdek meer

 

Cafe Weert : Cafe 't Swaentje

Café of Bar, Brasserie/Lunchroom, Buitenterras

Historisch cafe op een mooie locatie in Weert. Bij 't Swaentje is het gezellig samen zijn onder het genot van een lekkere kopje koffie, (speciaal)biertje of goed glas wijn. Uiteraard maken wij als Cafe 't Swaentje deel uit aan Weerter brandslang.

Het Swaentje heeft een goed kraentje. In 1972 werd het café opgericht door brouwerszoon Ton Mathijsen. Inmiddels is 't Swaentje een Brand Proeflokaal en is een gezellige kroeg voor jong en oud. Hier kunt u heerlijke samen zijn onder het genot van een lekkere kopje koffie met Weerter vlaai van Bakkerij Vries, een glaasje bier of fantastische wijn. Uit de tapkraan vloeit het eerlijke goud dat de naam Brand draagt.

De liefhebber van wijn kan kiezen uit een uitgebreide wijnkaart met diverse kwaliteitswijnen. Tijdens de middag- en avonduren presenteert café 't Swaentje een bescheiden menukaart met heerlijke huisgemaakte gerechten. Ook voor een stevig ontbijtje kunt u bij ons terecht. Onze menukaart wisselt regelmatig en altijd met de seizoenen mee. Tevens kan u bij ons genieten van een heerlijke weekspecial. Gelegen aan de Stationsstraat in Weert, uitkijkend over de gezellige Wilhelminasingel.

Het terras is ideaal om vroeg in de lente te genieten van het eerste voorjaarszonnetje of om in de zomer plaats te nemen op ons zonovergoten plein. Tevens organiseren wij regelmatig bijzondere evenementen zoals Bubbels & Oesters, mosselavonden, Italiaanse en Franse Dag en Swaenzinnige Live Muziekavonden. Elke vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur kunt u bij café 't Swaentje terecht voor de gezellige vrijdagmiddagborrel. Onder het genot van een hapje en drankje wordt hier dan het weekend ingeluid.

Café 't Swaentje biedt tevens ook de juiste entourage voor het intieme familiefeestje of de gezellige bedrijfsborrel. Voor meer infomatie, of het maken van een reservering kunt u contact met ons opnemen via info@swaentjeweert.nl of 0495-621124

Deelnemer Wieërter Brandslang 

Contactgegevens

Café Weert : Café 't Swaentje
Stationsstraat 1
6001 CJ WEERT
Nederland
0495 621 124

Openingstijden

Ma: 11:00 - 18:00 uur,
di: 09:00 - 18:00 uur,
wo, do: 09:00 - 23:00 uur,
vr, za: 09:00 - 01:00 uur,
zo: 11:00 - 22:00 uur.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Ontbijt
ja
Geopend voor ontbijt
Lunch
ja
Geopend voor lunch
Diner
ja
Geopend voor diner
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
nee
Betaald parkeren
ja
Parkeren bij accommodatie
nee
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren niet noodzakelijk