Ontdek meer

 

Cafe Weert : Cafe Don Papi

Café of Bar

Don Papi is een sfeervol cafe, gelegen in het centrum, op het uitgaansplein van Weert, de Oelemarkt.
Het cafe heeft 3 verdiepingen en is gevestigd in een nostalgisch pand met monumentale gevel.
Uiteraard maken wij als Cafe Don Papi deel uit aan Weerter brandslang.

Het café is alweer geopend sinds 2011 en heeft sindsdien prima naam weten te maken in de Weerter binnenstad. Als je aan Don Papi denkt, denk je ook meteen aan de Zure Don, hét handelsmerk van Don Papi. Dit is een shotje met daarin een zuur matje. Deze móét je geproefd hebben, als je in Weert op stap gaat. En naast de Zure Don is er een breed scala aan andere lekkere shotjes, die met name op zaterdag genuttigd worden. Het is dan ook niet voor niks dat Don Papi door velen gezien wordt als de shotjesspecialist van Weert.

Maar nog belangrijker misschien wel is de muziek; wij houden niet van 1 stijl bij Don Papi: werkelijk alles komt voorbij van de jaren 70 tot nu, dus voor elk wat wils.
Iedere laatste zondag van de maand is er een pubquiz, waarbij je kennis op een ontspannen manier getest wordt onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarnaast worden er ook tal van andere activiteiten georganiseerd, die terug te vinden zijn op de Facebook pagina van Don Papi. Hierbij moet je onder andere denken aan: karaoke-avond, 90's Party, cocktailicious-avond, guilty pleasure-avond, en uiteraard nog veel meer.
Qua ontspanning staat er een pooltafel en hangt er een dartbord. En voor nog meer ontstpanning is er een bierkaart waarop diverse speciaalbieren staan, ook lekker!
Kortom: er is van alles te proeven en beleven in Don Papi. Het Don Papi team ziet u dan ook graag verschijnen, en zoals altijd met een lach op het gezicht!

Deelnemer Wieërter Brandslang 

Contactgegevens

Café Weert : Café Don Papi
Oelemarkt
6001 ES WEERT
Nederland
0495 752 301

Openingstijden

Wo: 19:00 - 01:00 uur,
do: 19:00 - 03:00 uur,
vr, za: 19:00 - 04:00 uur,
zo: 14:00 - 01:00 uur.