Ontdek meer

 

Cafe restaurant Venhof

Restaurant

Cafe en restaurant Venhof is het hart van Rijstal Venhof. Gelegen aan de rand van Nationaal Park "de Meinweg" is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Je kunt in ons cafe of restaurant dan ook in alle rust genieten van een ontbijt, lunch, hoofdmenu of typisch Limburgse streekproducten.

Het café-restaurant is gevestigd in een gezellige, hoekige houten blokhut. Bij mooi weer nodigt het grote terras u uit om te ontspannen en voor grotere partijen staan in aanvulling op de normale ruimtes, een kleinere en twee extra ruime zalen tot beschikking.

Eindig of begin je wandeling, trektocht, fietstocht of buitenrit in Nationaal Park de Meinweg met een heerlijke koffie en een stukje Limburgse vlaai. Natuurlijk bieden wij u ook een uitgebreid lunchkaart, menukaart, heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Of laat u lekker verwennen met een overheerlijk ontbijt.

Contactgegevens

Café restaurant Venhof
Venhof 2
6075 NE HERKENBOSCH
Nederland
0475 531 495

Openingstijden

Ma: 11:00 - 22:00 uur,
wo-vr: 11:00 - 22:00 uur,
za, zo: 10:00 - 22:00 uur,
Toelichting: Honden zijn welkom.
Keuken open van 12:00 tot 20:00.

Faciliteiten

ITS geclassificeerd
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Aangepast voor gehandicapten
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Gesproken talenDuits
Gesproken talenEngels
Gesproken talenFrans

Ook op deze locatie

Rijstal Venhof

Rijstal Venhof

Manege rijstal Venhof is sinds drie generaties een familiebedrijf. Paardrijden in nationaal park De Meinweg. Gelegen aan de rand van Nationaal Park De Meinweg, is Rijstal Venhof een ware oase van rust en groene natuur. Het park ligt ten oosten van Roermond en heeft een oppervlakte van maar liefst 1.800 ha.