Ontdek meer

 

Boot Huren: Sloephuren-Limburg.nl

Bootverhuurbedrijf

Bij Sloephuren-Limburg.nl in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren. Beleef de Maasplassen nog intenser met deze verzorgde sloepen een prachtige en unieke locatie aan het water.
Verhuur van de sloepen gaat volgens de coronarichtlijnen.

Sloephuren-Limburg.nl heeft drie soorten sloepen:

Maxima 485: wendbaar, duidelijk en ideaal voor beginners

Zoals al onze sloepen hoef je geen vaarbewijs te hebben, maar de maxima is uitermate geschikt voor beginners. Met zijn buitenboordmotor kun je direct zien in welke richting je gaat varen. Superduidelijk. Deze sloep is verder uitgerust met een kap tegen de zon en wind, zwemtrap en alle brandstof. Perfect voor een heel (of half) dagje weg.

Corsiva 570: gezellig, knus, ideaal voor gezinnen met kinderen

Een fijn sloepje van 5,70 meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen. Deze sloep is erg wendbaar en uiterst geschikt voor gasten die weinig tot geen ervaring hebben. Verder is deze sloep uitgerust met een zwemtrap, teakvloer, een cabriokap tegen de zon, een zonnedek en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Stout 650: een stoere sloep voor familie uitjes of met vrienden

Een robuuste en stoere sloep van 6,50 meter. Geschikt voor max. 8 personen. Een echte aanrader voor een gezellige familie dag of een romantisch tochtje. Deze sloep is erg comfortabel en uitgerust met een zonnedek, een cabriokap tegen de zon, een zwemtrap, een teakvloer en veel kussens om lekker te genieten. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Sloephuren-Limburg.nl heeft een direct connectie met café ’t Veerhuis, wat ook de verzamellocatie is. Deze locatie beschikt over een groot overhangend Maasterras met plek voor meer dan 180 personen. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, of een mooi avondmaal. Wil je echter uitgebreider uiteten in de avond? Dan is wellicht het naastgelegen restaurant Pont iets voor jou. Perfect voor een hele avond uit! 

Openingstijden

Ma 18 mei 2020 t/m wo 30 september 2020
ma-zo: 09:00 - 21:00 uur,
Toelichting: Verhuurtijden: We verhuren onze sloepen t/m 30 september.
Huur gehele dag: 9.00 tot 17.00 uur
Huur ochtend: 9.00 tot 12.00 uur
Huur avond: 18.00 tot 21.00 uur.

Faciliteiten

Sloepen
ja
Verhuur sloepen
Betaalmogelijkheden
Contant

Ook op deze locatie

Cafe-Restaurant Pont

Cafe-Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. Bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. Bij restaurant Pont is dat allemaal mogelijk. Mooie gerechten met bijpassende wijnen of speciaal bieren. Daarvoor kom je naar restaurant Pont.

Terras aan de Maas : Cafe-Maasterras 't Veerhuis

Terras aan de Maas : Cafe-Maasterras 't Veerhuis

Dichter bij de Maas kun je op een terras nauwelijks komen. De mooiste plek om een terras te vestigen, overhangend over de Maas. Precies waar vroeger het pont overstak is ons terras gevestigd. In 1963 is dit er gekomen toen de Maasbrug werd geopend. Altijd was dit al een trefpunt voor fietsers, wandelaars, dorpelingen en liefhebbers van speciaalbier. Dat is het nu nog steeds.