Ontdek meer

 

Boot Huren : Pont Wessem

Bootverhuurbedrijf

Bij Pont in Wessem ben je aan het juiste adres om een boot te huren.
Beleef de Maasplassen nog intenser met sloepverhuur Cafe-Restaurant Pont, een prachtige en unieke locatie aan het water. Een terras zoals er maar weinig te vinden zijn, zo dicht aan het water. Graag willen we jullie de kans bieden om de mooie Maasplassen van Limburg nog intenser te beleven.
Hiervoor hebben we een aantal prachtige sloepen aangeschaft. Zo kun je niet alleen genieten op ons zwevende Maasterras of ons culinaire restaurant, maar kun je de Maasplassen ook vanaf het water beleven.

Pont heeft twee soorten sloepen:

Corsiva 570: Gezellig, knus, ideaal voor gezinnen met kinderen 
Een gezellig knus sloepje van 5,70 meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen. Deze sloep is erg wendbaar en uiterst geschikt voor gasten die weinig tot geen ervaring hebben. Verder is deze sloep uitgerust met een zwemtrap, teakvloer, een cabriokap tegen de zon, een zonnedek en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Stout 650: een store sloep voor familie uitjes of met vrienden 
Een robuuste en stoere sloep van 6,50 meter. Geschikt voor max. 8 personen. Een echte aanrader voor een gezellige familie dag of een romantisch tochtje. Deze sloep is erg comfortabel en uitgerust met een zonnedek, een cabriokap tegen de zon, een zwemtrap, een teakvloer en veel kussens om lekker te genieten. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig. 

Contactgegevens

Boot Huren : Pont Wessem
Polstraat 2
6019 BL WESSEM
Nederland
0475 224 043

Openingstijden

Do 17 mei 2018 t/m zo 30 september 2018
ma-zo: 09:00 - 21:00 uur,
Toelichting: VERHUUR TIJDEN: We verhuren onze sloepen t/m 30 september.
Huur gehele dag: 9.00 uur tot 17.00 uur
Huur ochtend: 9.00 tot 12.00
Huur avond: 18.00 tot 21.00.

Faciliteiten

Sloepen
ja
Verhuur sloepen
Betaalmogelijkheden
Contant

Ook op deze locatie

Cafe-Restaurant Pont

Cafe-Restaurant Pont

Een avond lekker lang tafelen. In Cafe-Restaurant Pont, vlak aan de Maas, kun je heerlijk, bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaalbieren.