Ontdek meer

 

Boot huren: Elektrisch Stilsloep

Bootverhuurbedrijf

De Maasplassen, in het meest Noord-Oostelijke puntje van Belgisch-Limburg en RivierPark de MaasVallei, vormen een uniek kader voor een heerlijk dagje in de vrije natuur. De eenvoudige bediening en de duurzame, stille elektromotoren van onze vloot zorgen voor een geslaagde uitstap. Daarnaast zijn we in bezit van het GreenKey Keurmerk. Genieten verzekerd!

Zelf varen op de prachtige Maasplassen met een ruime, comfortabele maar vooral … stille boot, is nu voor iedereen mogelijk. Voor deze elektrisch aangedreven boten hebt u geen vaarbewijs of zelfs geen ervaring nodig.

Een tocht in RivierPark de MaasVallei doet u beslist de alledaagse stress vergeten wanneer u zachtjes over het water glijdt.

De boten liggen aan de steigers van Botel Ophoven alwaar u uw tochtje op het water kunt combineren met een hapje of drankje of zelfs met een overnachting.

Contactgegevens

Boot huren: Elektrisch Stilsloep
Agropolis Park 102
3640 KINROOI
België
+32 489 03 08 49

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Wegens onderhoud kan er dit najaar en winter niet gevaren worden en zijn we uitzonderlijk gesloten tot maart 2019, vanaf dan is onze vloot dan ook weer tiptop in orde!.