Ontdek meer

 

BillyBird Park Drakenrijk

Speeltuin, Zwembad, Kinderfeestjes

Drakenrijk in Reuver is een buitenspeeltuin naast een groot strandbad voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast is er een BeachBar met strandbedden en loungemuziek, dus voor iedereen iets te doen.

Op Drakenrijk in Reuver opent in 2019 een nieuwe buitenspeeltuin, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Op het strand is en volleybalveld en op het gras een voetbalveld zodat er ook voor de oudere jeugd van alles te doen is!

Daarnaast is er de BeachBar waar je lekker kunt genieten met een drankje in je hand, liggend op een strandbed met uitzicht op het meer. Wat wil je nog meer?

Wil je liever je eigen plekje op het gras of op het riante strand? Alles is mogelijk! Eigen eten is toegestaan, m.u.v. barbecues.

Al met al genoeg te doen voor een leuk dagje weg met het hele gezin! 

Contactgegevens

BillyBird Park Drakenrijk
Drakenrijk 1
5953 TP REUVER
Nederland
088 055 8888

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 18:00 uur,
Toelichting: Van 10.00 uur tot 21.00 in de zomervakantie, afhankelijk van de weersomstandigheden. Reguliere openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur en de receptie/toegang sluit om 16.00 uur.
Verder proberen we de buitenspeeltuin te openen in de meivakantie, maar het is nog onzeker of dit gaat lukken.

De openingstijden voor komend seizoen zijn nog niet helemaal zeker, omdat we niet weten hoever de buitenspeeltuin zal zijn en de nieuwe Beach Bar. We zijn nu druk aan het verbouwen.

Faciliteiten

Recreatieplas
ja
Aan/bij natuurwater
ja
Parkeren bij accommodatie
ja
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen
ja
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren niet mogelijk
Contactpersoon
Maarten Derks