Ontdek meer

 

IJzeren Man Weert : Recreatiegebied

Veelzijdig sport- en recreatiegebied

Recreatiegebied de IJzerenman Weert is een veelzijdig sport-, ontspan- en recreatiegebied in Weert. Kom zwemmen bij Zwembad De IJzeren Man. Ontspan op natuurcamping Wega. Geniet van een diner bij Partycentrum de Sluis. Lekker spelen bij Kinderpretland. Of ga binnen kijken bij het Natuur- en Milieucentrum om buiten meer te zien.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Een wandeling door de natuur met een picknick? Een kijkje nemen bij de geiten, lammetjes of konijnen op de kinderboerderij? Een potje midgetgolf? 

Een bijzonder dagje uit

Met 16 verschillende accommodaties in één gebied is een bijzonder dagje uit, eenvoudig samen te stellen. Voor actieve uitjes zijn de waterskibaan of het klimbos geweldig leuke uitdagingen. En het nieuwe Zintuigenpark, uniek in de wereld, nodigt je uit om de wereld met andere ogen te bekijken. Een fietstocht of een leuk kabouterpad met opdrachten voor de kleintjes, een feestje voor jong of juist voor oud? Het is allemaal mogelijk. Kortom, een dagje uit plannen voor familie- of bedrijfsuitje wordt zo een makkie!

Neem gerust contact op met onze reserveringsafdeling voor meer mogelijkheden en voorstellen voor groepsactiviteiten: reservering@vvvmiddenlimburg.nl

Recreatieve bedrijven De IJzeren Man

Overzichtskaart recreatieve bedrijven IJzeren Man

Ontspannen recreëren in het IJzeren Man gebied

In het IJzeren Man gebied kun je diverse wandelroutes lopen. Geniet van de natuur, of combineer het wandelen met een andere activiteit in het IJzeren Man gebied. 

IJzeren Man wandelroute - oranje

IJzeren Man wandelroute - bruin

IJzeren Man wandelroute - blauw

IJzeren Man wandelroute - stippel rood

IJzeren Man wandelroute - stippel zwart