VVV-wandeling: wandeling op en om de golfbaan

Wandeltocht

HERKENBOSCH: , Stationsweg 100, VVV-wandeling: wandeling op en om de golfbaan. Vanaf 10:00 uur, € 5,00 p.p., maximaal 10 deelnemers en reserveren is verplicht.

Zondag 23 augustus organiseert VVV Midden-Limburg een wandeling die start- en eindigt bij Golf en Country Club de Herkenbosche. Deze unieke golfbaan ligt verscholen in Nationaal Park de Meinweg en werd zo’n dertig jaar geleden met veel respect voor de natuur aangelegd.

Op de 18-holes golfbaan vind je mooie wandelpaden, die niet alleen voor de golfers bestemd zijn. Samen met de ervaren VVV-gids Elly Hawinkels wandel je over de paden op het terrein van de golfbaan. Uiteraard alleen daar waar het veilig is. Tijdens de wandeling deelt Elly culturele, historische en natuurlijke wetenswaardigheden. Natuurschoon, bijzondere flora en fauna staan absoluut garant voor deze wandeling op en om de golfbaan.

De route is ongeveer 5 km lang en geschikt voor alle leeftijden. Gezien de hoogteverschillen en paden met rul zand is de wandeltocht niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen.

Stationsweg 100
6075cd Herkenbosch