VVV themarondleiding Kunstschatten uit het verleden

Rondleiding

STEVENSWEERT: VVV/streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Jan van Steffeswertplein 1, van: 13:00 tot 14:30, VVV themarondleiding Kunstschatten uit het verleden, Kosten:EU 5,00 pp., incl. entree museum, kinderen gratis, met de Limburg Card EU 1,00 korting

De VVV Stevensweert laat je kennismaken met Kunstschatten uit het verleden in het vestingstadje Stevensweert. De VVV gids bezoekt de katholieke kerk en het protestantse kerkje. Ook vindt er een rondleiding door het streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak plaats . Eeuwenoude ambachten, zoals zilversmeden en houtsnijden worden uitvoerig door de VVV-gids toegelicht. Verder komen ook andere kunstuitingen zoals glas in lood aan bod, evenals de beeldhouwkunst uit de eigen regio. Deelnemers kunnen gratis het streekmuseum bezoeken en ontvangen tevens een boekje over de beeldsnijder Jan van Steffeswert!

Koop je e-tickets voordelig via onze ticketshop:

VVV/streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak
Jan van Steffeswertplein 1
6107 BZ STEVENSWEERT

Zo 1 maart 2020 13:00 - 14:30 uur.

Toelichting prijs
€ 5,00 pp., incl. entree museum, kinderen gratis, met de Limburg Card € 1,00 korting