Ontdek meer

 

Eetgelegenheden Weert

Zoek je een eetgelegenheid in Weert? Dan ben je bij VVV Midden-Limburg op de juiste plek. Wij hebben een overzicht van leuke restaurants, lunchrooms en andere eetgelegenheden in Weert waar je een heerlijk hapje kunt eten!

Geniet samen met vrienden of familie van lekker bourgondisch eten in goede restaurants, leuke eetcafés en gezellige brasseriën. 

Eten in Weert

Geniet van diverse streekproducten in Weert zoals vlaai, asperges en lekkere bijpassende wijnen. Maar denk ook aan stroop, jam en mosterd! Limburgse streekproducten proef je in de gemeente Weert.

Op vele menukaarten kom je deze typische Limburgse producten tegen. Meer zin in Japans, Chinees, Italiaans, Grieks, Spaans of Frans? Ook de internationale keuken is in bijna ieder restaurant in Weert volop vertegenwoordigd!

Lunchrooms
Geniet van een heerlijke kopje koffie of thee in combinatie met een uitgebreide lunch in een van de vele lunchrooms die je in Weert kunt vinden.

Restaurants
Geniet van een heerlijk diner in Weert of een van de omliggende dorpen zoals Stramproy of Altweerterheide. Je kunt hier heerlijk bourgondisch genieten in een van de leuke en gezellige restaurants of eetcafés! Maar ook voor een sterrenrestaurant zit je in Weert goed. 

Genieten in gemeente Weert

Naast diverse restaurants, eetcafés en lunchrooms zijn er ook genoeg gezellige terrasjes en pleinen waar je tussendoor van een kopje koffie of van een heerlijk glas wijn kunt genieten. En wat dacht je van een ijsje? Ook hiervoor ben je in Weert op de juiste plek. 

In het overzicht hierboven vind je alle eetgelegenheden in Weert. Klik op een restaurant, eetcafé of lunchroom naar keuze en ontdek meer informatie over de openingstijden en de menukaart. Zo ben je goed voorbereid op een lekker hapje eten in Weert!