Ontdek meer

 

Designer Outlet Roermond - winkels

Kom naar het Designer Outlet Roermond voor een dagje winkelen. Het is een waar paradijs wanneer je van een dagje shoppen houdt. Denk onder andere aan merken als Prada, Gucci, Burberry, Puma, Nike, Adidas, Guess en Desigual.

Het Outlet Center ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf het centrum van Roermond. Geniet tussendoor het winkelen van een heerlijke kop koffie of een hapje eten bij een van de vele cafés of restaurants die er te vinden zijn. Je parkeert er al voor slechts €3,- per dag! In de periode rond kerst kunt u voordelig (kerst-)shoppen met de spoordeelactie van NS en VVV Midden-Limburg.

Designer Outlet Roermond

Naast de keuze uit verschillende cafés en restaurants is er voor kinderen een speelhoek ingericht waar ze lekker kunnen ravotten. Zo heb je tussendoor het winkelen een kleine pauze terwijl je kinderen plezier hebben. In het hele Outlet Center geniet je bovendien van gratis WiFi!

Jaarlijks komen er meer dan 6 miljoen mensen richting het Designer Outlet in Roermond om een dagje te shoppen.

Het Outlet Center is dan ook 363 dagen per jaar geopend. Enkel op 1ste Kerstdag en Nieuwjaardag zijn ze gesloten! Het hele jaar door ben je dus welkom om een dagje te winkelen. Hier vind je de openingstijden.

Onlangs heeft het Designer Outlet in Roermond uitgebreid met 50 nieuwe winkels en restaurants! Dit zijn onder andere Karl Lagerfeld, G-Star, Carharrt en vele andere. Kom dus snel naar Roermond voor een leuk dagje!

Winkelen binnenstad Roermond

Combineer je dagje in het Designer Outlet eenvoudig met een bezoek aan de binnenstad van Roermond. Hier liggen nog diverse andere winkels welke niet in het Outlet te vinden. 

Daarnaast kun je ook in de binnenstad terecht bij een van de vele restaurants voor een heerlijke hapje eten! 

Bereikbaarheid, openingstijden en contact

Bereikbaarheid

Met de auto: tussen 30 en 45 minuten rijden vanaf Eindhoven (A2-N280) of Maastricht (A2-A73-N280). Ong. 20 min. vanaf Venlo (A73-N280) of Weert (N280).

Met de trein: slechts 10 tot 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station, door de mooie binnenstad van Roermond.

Bekijk, print, download of deel hier de looproute vanaf het Centraal Station naar het Designer Outlet door de binnenstad van Roermond.

Openingstijden en contact

Het Designer Outlet Center in Roermond is 7 dagen per week, 363 dagen per jaar geopend.
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 21:00

Designer Outlet Roermond, Stadsweide 2, 6041 TD Roermond,
T: +31 (0) 475 351 777 
E: info@designer-outlet-roermond.com
Website: http://www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermond/nl/