Ontdek meer

 

Designer Outlet Roermond - kom shoppen!

Het Designer Outlet Roermond is een waar paradijs voor iedere shopliefhebber: met maar liefst 200 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%, is er voor ieder wat wils! 

Je vindt er beeldbepalende modemerken zoals Prada, Gucci, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportmerken, zoals Puma, Reebok, Asics, Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess, Diesel, Michael Kors, Ugg, Superdry en Desigual. 

Designer Outlet Roermond - winkelparadijs

Het Designer Outlet Center ligt op slechts 3 minuten loopafstand van het centrum van de historische binnenstad van Roermond. Je kunt winkelen in het Outlet Center dan ook mooi combineren met een bezoek aan de binnenstad van Roermond. 

Het merkendorp heeft diverse cafés en restaurants, een kinderspeelhoek, goedkope parkeermogelijkheden (3 Euro voor een hele dag), gratis WIFI, rolstoelverhuur en nog veel meer.

Een garantie voor heerlijk winkelen in een aparte sfeer. Zo’n 6 miljoen shoppers per jaar ervaren het Designer Outlet Center als een waar winkel paradijs. 

Bereikbaarheid, openingstijden en contact

Bereikbaarheid

Met de auto: tussen 30 en 45 minuten rijden vanaf Eindhoven (A2-N280) of Maastricht (A2-A73-N280). Ong. 20 min. vanaf Venlo (A73-N280) of Weert (N280).

Met de trein: slechts 10 tot 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station, door de mooie binnenstad van Roermond.

Bekijk, print, download of deel hier de looproute vanaf het Centraal Station naar het Designer Outlet door de binnenstad van Roermond.

Openingstijden en contact

Het Designer Outlet Center in Roermond is 7 dagen per week, 363 dagen per jaar geopend.
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag - Zondag: 09:00 - 20:00

Designer Outlet Roermond, Stadsweide 2, 6041 TD Roermond,
T: +31 (0) 475 351 777 
E: info@designer-outlet-roermond.com
Website: http://www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermond/nl/